Real-præsident om Ronaldo: Vi ved, han er sur

...men Florentino Pérez regner med, at verdens bedste fodboldspiller bliver hængende i Madrid

Cristiano Ronaldo har pumpet mål ind for Real Madrid, siden han ankom som verdens dyreste spiller i 2009. I sidste sæson blev det til 42 mål i 46 kampe for Real. (Foto: AP)
Cristiano Ronaldo har pumpet mål ind for Real Madrid, siden han ankom som verdens dyreste spiller i 2009. I sidste sæson blev det til 42 mål i 46 kampe for Real. (Foto: AP)

Stemningen i Real Madrid kunne være bedre.

Man har for nylig vundet mesterskabet og Champions League, alligevel er der uro på de indre linjer som følge af Cristiano Ronaldos usikre fremtid.

Han vil hjertens gerne væk fra storklubben. Angiveligt som følge af den verserende skattesag mod sig.

I skrivende stund er han kommet hjem fra Confederations Cup i Rusland, efter Portugal tabte semifinalen til Chile, og stjernen er lykkelig, efter han er blevet far til et sæt tvillinger.

Men når det er fordøjet, skal han stille til møde med Pérez.

Det bekræfter sidstnævnte overfor radiostationen esRadio.

- Cristiano er fortsat på kontrakt. Det vi ved er, at han har fortalt en kollega, at han er sur, og at det er blevet offentliggjort i A Bola (portugisisk avis, red.).

Ronaldo og Pérez i selskab med hinanden. (Foto: AP)
Ronaldo og Pérez i selskab med hinanden. (Foto: AP)
 

- Jeg har ikke selv talt med ham. Og det der står i medierne, lægger jeg ikke så meget i. Nu handler det om at vente. Vi taler sammen efter Confederations Cup, siger Pérez.

Cristiano Ronaldo er på kontrakt med Real Madrid til 2021.

Ifølge Pérez findes der mange mennesker rundt omkring, der kun ønsker at skade Ronaldo og hans renommé.

- Han er sur og såret, fordi så mange mennesker ønsker at ødelægge ham. Vi er glade for, at han er i Madrid. Jeg tror, Cristiano bliver. Jeg har talt med Jorge Mendes (Ronaldos agent, red.) om ham, siger Pérez.

Cristiano Ronaldo er mistænkt af den spanske anklagemyndighed for at have snydt skattemyndighederne i Spanien for 14,7 millioner euro 2011-2014.

Han er indkaldt til en høring 31. juli men har ifølge tv-stationen Television Española allerede besluttet at betale 110 millioner kroner tilbage.

Jesper Gronnemark/Red Bull Content Pool Sport og Spil Skrev kontrakt med storklub: Her er FIFA-danskers vilde liv

FIFAs nye præsident, Gianni Infantino, varsler store ændringer i verdens fodboldtuneringer. Foto: AP/Claude Paris Sport og Spil Hele historien om magtspillet: Sådan er din fodbold ved at blive ændret for altid

5 kommentarer
Vis kommentarer