Real smadrer United med ny kontrakt

En gigantaftale til over en milliard kroner om året er lige på trapperne for spanierne, der dermed klart distancerer konkurrenterne fra Manchester

Ronaldo, Pepe og Varane kan snart fejre en ny, gigantisk kontrakt med Adidas (Foto: AP)
Ronaldo, Pepe og Varane kan snart fejre en ny, gigantisk kontrakt med Adidas (Foto: AP)

De kæmper om at være verdens største og rigeste klub, og nu får Real Madrid i hvert fald sat et stik ind mod Manchester United.

Spanierne har nemlig tilsyneladende landet en gigantisk kontrakt med tøjsponsor Adidas, som klart slår samme firmas aftale med englænderne fra sommeren 2014.

Ifølge Marca har parterne indgået en kontrakt, der meget snart offentliggøres, og som er over en milliard kroner værd om året over de næste ti år, mens Uniteds aftale med Adidas ’kun’ er tre fjerdedele værd.

Se også: Top 10: Disse fodboldklubber har de største pengemaskiner

Adidaschefen Herbert Hainer har tidligere på måneden kritiseret van Gaals mandskab for ikke at spille på en måde, man som sponsor gerne vil se. Til gengæld roste han klubben forretningsmæssigt og for et rekordstort trøjesalg.

Efter de to giganter er der et lille stykke ned til Bayern München, som selvsagt også spiller i Adidas og sidste år indgik en 15-årig kontrakt.

Derefter et kæmpe spring ned til Arsenal (Puma) og Chelsea (Adidas). Barcelona må med deres Nike-kontrakt nøjes med en syvendeplads efter Liverpool (New Balance).

Se også: Barcelona jagter rekordindtjening

18 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere