Real-stjerne oprevet over Benítez-fyring

Gareth Bale var angiveligt ked af, at Rafael Benítez blev fyret i Real Madrid, men efterfølgeren, Zinedine Zidane, lover waliseren masser af hengivenhed og en vigtig rolle

Under Rafael Benítez nød Gareth Bale sin rolle som en af de vigtigste spillere for Real Madrid, og derfor blev han ulykkelig over spanierens fyring. Han frygter angiveligt for sin fremtidige rolle, men det behøver han ikke, forsikrer Zinedine Zidane.

Se også: Nytiltrådte Zidane vil hente titel med Real Madrid

Benítez' efterfølger lover Bale, at han får en vigtig rolle på holdet.

- Jeg forstår, at Gareth måske er oprevet over, at Rafa forlader os, men han vil få den samme hengivenhed og støtte fra mig som fra Rafa. Han er en vigtig spiller og en nøglespiller for truppen. Han er fænomenal, og vi kommer til at give ham al den omsorg og støtte, han har brug for, siger Zidane ifølge goal.com.

Den nye Real Madrid-træner bekræftede også, at han regner med at spille med tre oppe foran, og at det primært kommer til at være Bale, Cristiano Ronaldo og Karim Benzema.

Spansk fodbold - 5. jan. 2016 - kl. 09:25 Stjerne-blodbad venter i Madrid: Benitez var blot den første

- Ja, jeg vil spille med alle tre. Det er helt klart idéen.

På lørdag bliver vi alle lidt klogere på, hvordan ZIdane har tænkt sig at spille med sit Real Madrid-hold. Her får han nemlig debut for klubbens førstehold, når man tager imod Deportiove La Coruña hjemme på Bernabeu.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen