Real-træner fyringstruet - afløser på plads

Carlo Ancelotti sidder usikkert på posten som Real Madrid-træner, og en eventuel afløser fra de interne korridorer menes at stå klar i kulissen

Carlo Ancelotti er i problemer (Foto: AP)
Carlo Ancelotti er i problemer (Foto: AP)

Real Madrid var fantastiske i efteråret, men på det seneste har resultaterne manglet. Sensest tabte man til Athletic Club fra Bilbao i weekenden, og man ligger nu et point efter Barcelona i tabellen.

Se også: Chok-måling: Så mange Real-fans vil droppe Ronaldo

Måske er tiden ved at løbe ud for træner Carlo Ancelotti. Det spekulerer flere eksperter i spansk fodbold i hvert fald i før aftenens Champions League-1/8-finalen mod Schalke.

- Real overvejer alvorligt at afslutte samarbejdet med Ancelotti allerede i sommer, og jeg bliver overrasket, hvis han er her i næste sæson, siger Guillem Balague til Sky.

- Det er Ancelottis ansvar, at holdet skal spille med fart og forberede dem på at spille på forskellige måder, lyder det fra Balague.

Se også: 20 maskerede fans angriber danskerklubs hotel

- De var på vej til at sparke ham allerede sidste sæon, men Ramos' mål i 94. minutter i Champions League-finalen mod Atletico ændrede planerne. Var hovedstødet gået centimeter forbi, så var Ancelotti fyret, lyder det fra eksperten.

Og skal man tro ekspert-kollegaen Graham Hunter, så er der en bestemt afløser i kikkerten.

- Det handler ikke om kandidater, men om kandidaten. Planen hedeer Zinedine Zidane. Han står i spidsen for Casillas B, og han er planen, og det ved alle, siger Hunter.

Se også: Kan blive sommerens dyreste dansker: Topklubber rykker på Wass

- De vil bare have ham til at have noget mere erfaring. Hvis Ancelotti kommer i problemer denne sommer, så er der en risiko for, at de siger 'vi venter et år', og så vil Zizou komme igennem, siger Hunter.

Real Madrid vandt første kamp ude mod Schalke med 2-0, og i aften kommer tyskerne så til Bernabeu.

Se målene fra Reals sejr mod Schalke:

43 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere