Real ventede straffen: Sådan vil de snyde FIFA

Den spanske storklub står foran en karantæne på transfermarkedet, men vil med garanti kæmpe med næb og kløer for at få spillere ind, inden den træder i kraft

Se frisk analyse af Real Madrids transferforbud her.

Alt peger i retning af, at Champions League-mestrene Real Madrid og de forsvarende spanske mestre Atlético de Madrid havner i samme karantæne-båd som FC Barcelona på transfers.

Flere pålidelige spanske medier som Cadena Ser med solide kilder i Real Madrids bestyrelseslokale kunne tirsdag aften afsløre, at FIFA er klar til at stange en karantæne ud til både Real Madrid og Atlético. Sandsynligvis for de to kommende transfervinduer i sommer 2015 og januar 2016.

Barcelona er netop nu omfattet af en lignende karantæne, hvor de først må købe spillere igen i 2016, fordi FIFA har påvist, at catalanerne har brudt reglerne i forbindelse med at indgå kontrakter med mindreårige spillere.

Spansk fodbold - 29. apr. 2015 - kl. 06:36 Skandale i nat: Real Madrid får mareridt-straf

Men FIFA har i samme sag også kigget nærmere på adskillige andre topklubber heriblandt Real Madrid og Atlético. Allerede i januar skrev Real Madrid på klubbens officielle hjemmeside, at de på ingen måde kunne genkende mediespekulationer om, at FIFA også havde sager på dem.

Men alligevel tyder noget på, at Real Madrid havde set karantænen komme. I hvert fald har storklubben været bemærkelsesværdigt aktive transfers på især yngre spillere, der har potentiale til at bryde igennem på førsteholdet i løbet af det kommende år.

Real Madrid har de seneste måneder skrevet kontrakt med FC Portos stærke offensive back Danilo (23 år) og Mallorcas ombejlede midtbanespiller Marco Asensio (19 år).

Derudover var det også lidt uventet, at de allerede i januar hentede 22-årige Lucas Silva i Cruzeiro. Det er også blevet nævnt i spanske medier, at storklubben forsøger at lukke en aftale med Valencias stortalent Jose Luis Gaya (19 år).

Real Madrid skrev kontrakt med to spillere fra Venezuela på blot 12 år (Foto: AP) Spansk fodbold - 29. apr. 2015 - kl. 10:37 Real Madrids skandale-straf: Her er deres regelbrud

I januar satte man også alt på et bræt for at hente den norske vidunderdreng Martin Ødegaard på 16 år ind. Han får muligvis sin førsteholdsdebut i aften mod Almeria, men ellers er planen, at han skal spille for reserveholdet Real Madrid Castilla mindst et år endnu.

Den anerkendte journalist på avisen El País Diego Torres, der har skrevet flere bøger om Real Madrid, vurderer, at klubben havde på fornemmelsen, at FIFA ville komme med en karantæne.

- De har købt yngre spillere ind til de kommende sæsoner, hvis man ser på nogle af de seneste indkøb. Jeg tror, at i et normalt år ville de måske have ventet med at hente en Lucas Silva for eksempel. De har i hvert fald sørget for at sikre sig så godt som muligt mod denne situation, hvis den blive effektueret, forklarer Diego Torres til Ekstra Bladet.

Alt tyder også på, at Real Madrid har indledt intensive forhandlinger med Manchester United-keeper David de Gea. Det er topagenten Jorge Mendes, der har de Gea som klient, og han er i forvejen en god ven af huset i Real Madrid, så det bør være muligt at lukke en aftale. De Gea har i hvert fald ikke signaleret, at han er klar til at tage imod Uniteds tilbud om kontraktforlængelse.

Se også: Bale: Manchester United? Nej tak

Marca skriver også, at Real Madrid har fingrene ude efter PSG-stjernen Marco Veratti.

En anden mulighed, som Real Madrid nok også bruger for at drille FIFA, er at appellere karantænen og tage den helt til sportsdomstolen CAS. Det gjorde FC Barcelona blandt andet og fik på den måde udskudt karantænestarten, så de kunne handle solidt ind på flere positioner.

- Real Madrid vil jo trække den så langt som muligt, som det også var i Barcelonas tilfælde. Det er selvfølgelig farligt for spansk fodbolds store resultater i Europa, hvis de tre største klubber inden for samme tidsramme er omfattet af karantæne. Men jeg tror, at det nok skal løse sig, for klubberne har økonomien til at handle stort ind nu, siger Diego Torres.

35 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere