Ren opvisning: Spanien i ekstase over La Liga-dansker

De spanske medier er vilde af begejstring over Michael Krohn-Dehli, der lørdag leverede en ny pragtpræstation, da Celta Vigo slog Deportivo

Michael Krohn-Dehli får masser af ros i Spanien efter ny stor præstation for Celta Vigo. (Arkivfoto: ALL OVER PRESS)
Michael Krohn-Dehli får masser af ros i Spanien efter ny stor præstation for Celta Vigo. (Arkivfoto: ALL OVER PRESS)
Følg Spansk fodbold

Efter en elendig afslutning på sidste år og en nærmest lige så trist åbning på det nye, er Celta Vigo i den grad ved at revanchere sig og levere en række gode resultater.

Lørdag aften blev det til en 2-0-sejr ude over Deportivo La Coruna i den bedste spanske række, og dermed har Celta Vigo nu hentet ti point i de seneste fire kampe.

Mandskabet har af samme årsag foretaget en u-vending i tabellen, sat kursen mod de europæiske pladser og rejsen mod den sjove ende foregår populært sagt med en dansker bag rattet.

Atlético udnytter Barcelonas brøler

Michael Krohn-Dehli fremstår således som det selvstændige symbol på den seneste kollektive optur. Og efter at være blevet rost til skyerne forrige weekend i kølvandet på sejren over Atletico Madrid fortsatte Celta-profilen de fine takter i lørdagens triumf.

Her leverede den 31-årige dansker en ny prægtig præstation fra sin position på den centrale midtbane, og dagen derpå er de spanske medier i mindre ekstase over kreatørens kærlige behandling af bolden.

I den lokale La Voz de Galicia er det især landsholdsspilleres evne til at ramme holdkammeraterne gang på gang og skabe farlige situationer, der bliver fremhævet. Under mediets direkte dækning af kampen blev det da også tørt konstateret, at Krohn-Dehli havde været ’en af de mest afgørende spillere’.

Også i Faro de Vigo vil danskeren med ro i sindet kunne gennemgå vurderingen og analysen af opgøret, da dette medie heller ikke sparede på superlativerne. En række sublime pasninger inden pausen fra Krohn-Dehlis side var således i flere tilfælde tæt på at give føring til gæsterne, og allerede i pausen var dommen klar.

- Arbejdet af Krohn-Dehli har igen været fundamentalt for Celta Vigo, lød det på live-bloggen.

Barcelona-træner: Det gør ondt

Det var dog ikke kun i Galicien, at de danske genialiteter gav genlyd. Også Spaniens største sportsavis Marca bed mærke i Krohn-Dehlis delikatesser, og med karakteren 8 ud af 10 blev han kåret til at være banens bedste i samvær med Celta keeper Álvarez og angriberen Nolito.

Ifølge avisen var der tale om ’en ren opvisning af Krohn-Dehli’, og den tidligere Brøndby-aktør roses især for sin frygtløse stil og evnen til at sætte medspillerne i scene.

Seneste nyt

Hun mobber. Hun intimiderer. Hun håner.

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.