Roberto Carlos: Neymar er bedre end Messi og Ronaldo

Den bedste fodboldspiller i verden er fra Brasilien og hedder Neymar. Det mener landsmanden Roberto Carlos i hvert fald

Neymar er verdens bedste fodboldspiller. Det mener brasilianerens landsmand, den legendariske venstreback Roberto Carlos. (Foto: AP)
Neymar er verdens bedste fodboldspiller. Det mener brasilianerens landsmand, den legendariske venstreback Roberto Carlos. (Foto: AP)
Følg Fodbold
Følg Udenlandsk fodbold
Følg Spansk fodbold

Når fodboldentutiaster debaterer verdens bedste fodboldspiller, kredser diskussionen sig oftest omkring Lionel Messi og Cristiano Ronaldo. Men den brasilianske legende Roberto Carlos er af en anden opfattelse.

Han mener således ikke, at den bedste er en af de to superstjerner. I steder går prisen til en af Carlos' landsmænd, Neymar.

Drømmehug redder Roma mod Barcelona

- Folk taler altid om, hvorvidt Messi eller Ronaldo er den bedste, men i min verden er det Neymar, siger Carlos ifølge Daily Mirror.

- Barcelonas Neymar gør meget mere end Brasiliens Neymar, fordi holdet er bedre funderet. Brasilien er ved at bygge et hold til næste års Copa América. Den Neymar, vi ser for Barcelona, er hans bedste udgave. Han har for meget ansvar for at været Brasiliens leder allerede.

Selvom det nok er få, der er enige med Carlos, er  det svært at argumentere imod, at Neymar er blandt verdens bedste. Se en af hans mange drømmekasser her.

LIGE NU
LIGE NU
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Den danske model er i fare, hvis ikke en masse tyk beton fjernes

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind