Rørende afsked med spansk legende

Den gamle Fernando Torres lignede den unge 'El Niño' i sin sidste Atletico-kamp, da det blev til to mål mod Eibar

Fernando Torres er et ikon i Atletico Madrid, og 'El Niño' lignede sit gamle jeg, da han søndag aften spillede sin sidste kamp for den spanske hovedstadsklub, da de mødte Eibar i den sidste spillerunde af La Liga i denne sæson.

Kampen endte 2-2 i et opgør, hvor ingen af holdene havde andet end æren at spille for. Her var det Eibar, der kom først på måltavlen, da Kike fik sendt bolden det sidste stykke over stregen efter 35 minutters spil.

Herefter var det Torres, der tog opmærksomheden. Tre minutter før pausen stak han af sted sammen med Correa, hvor sidstnævnte spillede Torres helt fri foran mål, hvor han nemt kunne sende bolden i mål.

Efter pausen stod der igen Torres på en scoring. Denne gang efter 60 minutter, hvor han på klassisk vis trak forbi målmanden og lagde bolden i kassen, som man har set ham gøre det så mange gange før.
doc7086uisjanli6tsi5l7.jpg
Atlético Madrid blev kort efter reduceret til 10 mand, da Lucas modtog sit andet gule kort. Rubén Peña kunne derefter sende 2-2-scoringen i mål, som altså også endte med at blive kampens resultat.

Det betyder, at Atletico Madrid nu går på sommerferie på andenpladsen i en sæson, der også bød på en titel, da man vandt Europa League-finalen mod Marseille med 3-0.

Det var Torres' kamp nummer 345, og han blev efter kampen hyldet af klubbens fans. Foruden Torres, så var det også dommer Alfonso J. Álvarez Izquierdos sidste i karrieren, som altså lige nåede at byde på et sidste rødt kort.

Du kan se Torres' mål herunder:

Zidane giver junior debut i skuffende CL-generalprøve

Stort medie: Spansk storklub løber med dansk landsholdsspiller

Messi: Ville være forfærdeligt at se ham spille for Real

1 kommentar
Vis kommentarer