Rørende billede går verden rundt

En sygdomsramt fan fik søndag mulighed for at opleve sine to favorithold fra tætteste hold på Wanda Metropolitano, mens han lå i hospitalssengen

Der var masser af fans på Wanda Metropolitano, og en af dem havde en helt speciel dag. Foto: Oscar del Pozo/Ritzau Scanpix
Der var masser af fans på Wanda Metropolitano, og en af dem havde en helt speciel dag. Foto: Oscar del Pozo/Ritzau Scanpix
Følg Spansk fodbold

Han tog plads helt omme i kullisen bag tilskuerrækkerne, men er alligevel endt med at blive en af forestillingens største helte.

Et billede af en ung tilskuer er gået verden rundt i kølvandet på søndagens spanske topkamp mellem Atletico og Betis.

Det skriver Marca, der kalder fotoet af den sengeliggende fan for et af de mest følelsesladede fra weekendens runde i La Liga.

Manden på ambulancebåren hedder angiveligt Miguel. Han lider af en sygdom, men fik søndag et kortvarigt pusterum fra tankerne og udfordringerne herved, da han tog plads det enorme Wanda Metropolitano.

Herfra havde han udsigt over grønsværen, hvor hans to favorithold Atletico og Real Betis dystede om vigtige point i toppen af den spanske række.

Efter opgøret, der endte 3-0 til værterne, fik den unge fan en helt særlig gave fra Atletico-anføreren Koke, som gav både trøje og støvler væk. Samtidig fik Miguel lov at hilse på hele Madrid-truppen, mens Betis' kaptajn Joaquin også kom forbi.

Den fine gestus blev en realitet takket være Fundación Ambulancia del Deseo, der tager hånd om patienter, som lider af alvorlige sygdomme eller har mobilitetsvanskeligheder.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Det er fuldstændig hat og briller