Ronaldo blev både helt og skurk

Cristiano Ronaldo brændte et straffespark, men tog senere revanche med en scoring i 3-1-sejr over Malaga

Cristiano Ronaldo missede for en sjælden gangs skyld på straffespark, men kom senere på tavlen alligevel. (Arkivfoto: AP)
Cristiano Ronaldo missede for en sjælden gangs skyld på straffespark, men kom senere på tavlen alligevel. (Arkivfoto: AP)

Real Madrid holder sig med fremme i den spanske titelkamp efter en 3-1-sejr på hjemmebane over Malaga.

Sejren betyder, at madrilenerne har to point op til ligaens førerhold fra FC Barcelona med seks spillerunder tilbage af sæsonen.

Mod Malaga scorede Sergio Ramos, James Rodriguez og Cristiano Ronaldo for favoritterne, mens Juanmi undervejs reducerede for gæsterne.

Se også: Messi runder skarpt hjørne i spansk topkamp

Midtvejs i første halvleg løb midterforsvareren Sergio Ramos fri og kunne ved bageste stolpe dirigere et Cristiano Ronaldo-frispark i mål til 1-0 med foden. Efter en times spil brændte Cristiano Ronaldo et straffespark, da den portugisiske stjerne sendte bolden på stolpen.

Lidt senere var Ronaldo med i opspillet til 2-0-føringen, som James Rodriguez bankede op i det ene målhjørne efter samspil med portugiseren. Kort efter reducerede Juanmi til 1-2 for gæsterne.

Se også: Rygter i nat: De Gea har sagt ja til Real Madrid

I overtiden cementerede Cristiano Ronaldo sejren, da han nemt sendte Javier Hernández tværpasning i mål til 3-1.

Sejren var ikke helt uden konsekvenser for Madrid-holdet, der både fik Gareth Bale og Luka Modric skadet. De to spillere måtte undervejs udgå af opgøret, og de er derfor tvivlsomme til næste uges kvartfinale mod Atlético Madrid i Champions League.

13 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere