Ronaldo klar - men Real må undvære to stjerner mod City

Real Madrid-stjernen er omsider klar til kamp, mens Real Madrid må undvære to andre profiler mod Manchester City

Cristiano Ronaldo vandt Champions League med Real Madrid i 2014. De er to kampe fra en gentagelse. (Foto: AP)
Cristiano Ronaldo vandt Champions League med Real Madrid i 2014. De er to kampe fra en gentagelse. (Foto: AP)

Manchester City har den udsøgte fornøjelse at slippe for både Karim Benzema og Casemiro, når de gæster Bernabéu onsdag aften i Champions League-semifinalen.

Begge Real Madrid-profiler blev tirsdag definitiv meldt for skadede af cheftræner Zinedine Zidane til storkampen.

Til gengæld havde franskmanden anderledes godt nyt til hjemmeholdets fans.

Cristiano Ronaldo er med.

Den portugisiske ener missede den første semifinale som følge af en muskelskade i låret, men han er fit for fight, konkluderede Zidane.

- Cristiano har det godt, og han er 100 procent klar. Det er derfor, han har trænet i denne uge, og er med onsdag, sagde Zidane.

- Med Karim og Casemiro er det en anden sag. Scanningen tirsdag viste, at Karim stadig har et problem, og vi ønsker ikke at risikere noget.

Touré rejst med til Madrid
- Det samme gælder for Casemiro. Hans skade er ikke alvorlig, men det er et dilemma, og vi ønsker heller ikke at risikere noget med ham, sagde Zidane og tilføjede, at resten af truppen som Ronaldo er klar til kamp.

For City bliver semifinalen med sikkerhed uden David Silva, der blev skadet i den første semifinale.

Til gengæld er der tvivl om Yaya Touré, der ellers i første omgang var meldt ude. Han var dog med i flyveren til Madrid, da City tog af sted, beretter flere engelske medier tirsdag. Den ivorianske jernmand har ikke spillet siden 4-0-sejren over Stoke 23. april som følge af en muskelskade, men han trænede med tirsdag.

City var uden anfører Vincent Kompany, Kevin De Bruyne og Sergio Agüero i weekendens Premier League-kamp, men alle tre stjerner er klar til kampen, melder City.

Jagter sin egen rekord
Det første møde i England endte uden scoringer.

Der er ingen tvivl om, at Ronaldos tilbagekomst giver en endnu større tro på, at Real Madrid kan spille sig i sin anden finale på tre sæsoner.

Ronaldo har scoret 16 gange i dette års turnering og kan med en enkelt scoring tangere sin egen rekord på 17 mål fra 2013-2014-sæsonen.

For Zinedine Zidane bliver det en udfordring at undvære især Casemiro på midtbanen.

Den spanske profil bliver sandsynligvis afløst af landsmanden Isco, der ligger længere fremme på banen, mens tyske Toni Kroos stiller sig længere tilbage på midtbanen.

Oppe foran vil Ronaldo blive flankeret af Gareth Bale og Lucas Vázquez.

Se højdepunkterne fra det første opgør i England

5 kommentarer
Vis kommentarer