Ronaldo lyn-bomber mesterskabet til Real

Cristiano Ronaldo sørgede med et hurtigt mål for, at Real Madrids mesterskab aldrig kom i fare, da Málaga blev slået 2-0. På Camp Nou var Barcelona i knæ mod Eibar, men rejste sig efter at have været nede med 2-0

Følg Fodbold

Der var ingen slinger i valsen, da Real Madrid søndag sikrede sig det første spanske mesterskab i fem år.

Det skete efter en 2-0-sejr ude over Málaga, der var pisket til at vinde, hvis Barcelona skulle have chancen for at vinde den tredje La Liga-titel i træk.

Men det kom slet ikke på tale.

For Cristiano Ronaldo og co. startede som lyn og torden med Ronaldo selv i en hovedrolle.

Således var der var ikke engang spillet 100 sekunder, før hjemmeholdets Luis Hernández - med en fortid i Real Madrid - fik tæmmet en bold helt skidt. Faktisk lige hen til Isco, der med en kirurgs præcision sendte en stikning frem til Christiano Ronaldo, som efter et par træk kunne bringe madrilenerne foran 1-0.

Så var Los Blancos på mesterskabskurs, og den blev yderligere bekræftet ti minutter efter pausen, da Karim Benzema fordoblede føringen.

Det skete, efter at Sergio Ramos afslutning blev reddet af Carlos Kameni, men bolden tog Raphaeë Varane i brystet og røg lige over til Benzema, der afsluttede klinisk. Lige på kanten af offside, som samtlige Málaga-spillere også lige brokkede sig over.

Dermed sørgede Real Madrid for, at resultatet af samtidige kamp på Camp Nou mellem Barcelona og Eibar var ganske ligegyldigt.

Til gengæld var det underholdende.

For længe så det ud til, at de voldsomt undertippede spillere fra Eibar ville stikke en større kæp i Barca-hjulet, end Real Madrid gjorde.

For på to fantastiske mål af Takashi Inui i den første time var baskerne på vej mod en større sensation.

Barcelona-spillerne havde indtil da været håbløst uskarpe - specielt Luis Suárez burde have sat et par scoringer ind - men så var det godt, at Eibar havde lidt at låne ud af.

62407825.jpg
For ganske kort efter 2-0-målet afsluttede Neymar på stolpen, så bolden hoppede tilbage på David Junca og gik i mål.

Så øjnede hjemmeholdet blod, og så gik det stærkt.

Først måtte Lionel Messi dog brænde et tvivlsomt straffespark, da Yoel Rodríguez fik hænderne på, men kort efter var der gevinst, da Suárez nåede først på et indlæg i feltet.

Og Camp Nou kogte helt, da Neymar yderligere et par minutter senere blev nedlagt i feltet.

Denne gang var Messi lidt skarpere, selv om Rodríguez igen havde hænderne på.

I overtiden fik den lille argentiner scoret endnu en gang, men stor fejring blev der intet af.

Den fest blev i stedet holdt i Andalusien, hvor Zinedine Zidanes tropper kunne fejre sit 33. mesterskab. Og samtidig sende 7,5 millioner kroner til Málaga - ikke som et 'tak for hjælpen', men som en del af overgangssummen for Isco i 2013.

Mere fra Ekstra Bladet+

'Tøsedrengen'

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind