Ronaldo målamok i gigantisk sejr: Men denne scoring var et særsyn

Real Madrid vandt 7-1 over Celta i en kamp, hvor Cristiano Ronaldo lavede et hattrick på et kvarter - blandt andet takket være en sjælden scoring på frispark

Cristiano Ronaldo gik nok engang forrest for Real Madrid og scorede fire mål i nedsablingen af Celta Vigo. (Foto: AP)
Cristiano Ronaldo gik nok engang forrest for Real Madrid og scorede fire mål i nedsablingen af Celta Vigo. (Foto: AP)
Følg Fodbold
Følg Udenlandsk fodbold
Følg Spansk fodbold

Det kan godt være, at Real Madrid ikke bliver spansk mester i denne sæson. Men klubbens største stjernespiller, Cristiano Ronaldo, har tilsyneladende tænkt sig at blive topscorer i Primera Division for tredje gang i træk.

Lørdag eftermiddag lagde den 31-årige portugiser fire mål til sin total, der nu lyder på 27 ligatræffere i denne sæson. Det skete, da Real Madrid udraderede Daniel Wass og Celta med 7-1 hjemme på Santiago Bernabeu.

Med scoringerne indtager Cristiano Ronaldo igen førstepladsen på ligaens topscorerliste. Han har scoret to mål flere end Luis Suarez fra FC Barcelona.

Samtidig falder de fire træffere fra Real Madrid-stjernen nok på et tørt sted, efter at han i kølvandet på forrige weekends nederlag i Madrid-derbyet mod Atletico var ude og kritisere sine holdkammerater. Efterfølgende måtte han trække lidt i land, og mon ikke han er fuldt ud tilgivet efter lørdagens opvisning.

Det var dog Pepe, der fik lov til at lægge for, da han scorede til 1-0 cirka fem minutter før pausen i kampen mod Celta. Fem minutter efter pausen kom Cristiano Ronaldo på måltavlen for første gang, da han med et drøn af et dykkende skud gjorde det til 2-0.

Real Madrid vil have Tottenham-profil

Otte minutter senere sendte portugiseren et frispark i mål til 3-0, inden Celta slog lidt tilbage med en reducering af Iago Aspas. Efter 65 minutter stod Cristiano Ronaldo klar foran mål til at score til 4-1, så han blev noteret for et hattrick på et kvarter.

Portugiseren stoppede dog ikke og scorede også til 5-1, inden Jesé Rodriguez og indskiftede Gareth Bale afsluttede ydmygelsen. Sidstnævnte var med igen efter en skadespause, der havde holdt ham ude siden midt i januar.

Daniel Wass blev udskiftet for Celta 13 minutter før tid. Real Madrid ligger nummer tre i Primera Division med 60 point for 28 kampe. Barcelona fører ligaen med 69 point for en kamp færre. Celta er nummer seks med 42 point.

Se Cristiano Ronaldos frisparks-scoring i tv-klippet øverst oppe.

1-2-3-4-5-6: Går Ronaldo over stregen igen?

LIGE NU
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Den danske model er i fare, hvis ikke en masse tyk beton fjernes

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind