Ronaldo meldes på vej væk: Nu lokker flere overraskende klubber

Den portugisiske målmaskine har flere bejlere - nogle mere seriøse end andre

Lige nu er der skilsmisse-rygter i alle de store medier i Spanien.

Real Madrid og Cristiano Ronaldo-æraen meldes at være tæt på en afslutning, men der er dog intet, der er sikkert på dette tidspunkt.

Ikke desto mindre har flere klubber forsøgt at gøre sig lækre overfor Ronaldo. Det skader nok ikke, selvom nogle af tilbuddene nok liiiige er i den sløje ende.

Portugiserens tidligere klub, Sporting, har selvfølgelig budt sig til. Her kom Ronaldo til som 12-årig og fik senere sin seniordebut for klubbens førstehold, før Manchester United slog en klo i det spirende supertalent.

Lissabon-klubben gør nu kur til ham igen.

- Cristiano, en god søn vender hjem. Er du stadig forsinket?, skrev klubben på Twitter efterfulgt af en smiley, der kraftigt indikerer, hvor seriøst dette tweet skal tages.

Også Bundesliga-klubben Hertha Berlin spiller med på legen.

De gjorde sig for nyligt bemærket ved at fri til Zlatan Ibrahimovic på en lignende måde.

- Ronaldo ønsker at forlade Real Madrid. Vi har ingen penge, men vi har en galaktisk udfordring, og Berlin vil elske dig som en søn. Interesseret, Cristiano?

De mindre klubber i England vil også være med.

Salisbury fra den 8. bedste række i landet skyndte sig at få mundkurv på i forhold til de mange rygter, der svirrede omkring deres mulige Ronaldo-transfer. Helt sikkert, Salisbury.

Den gode britiske humor findes også hos Bolton, der skyndte sig at afvise alt.

Indtil videre er det blev beskrevet i de spanske og engelske medier, at PSG, Manchester United og Bayern München kunne være inde i billedet, hvis det et farvel højst overraskende skulle blive en realitet.

Foto: Ap Spansk fodbold Kæmpe skattesag truer: Nu taler Ronaldo selv

Dette billede vakte stor opsigt på de sociale medier - da Adriano poserede med våben sammen med brasilianske bandemedlemmer Sport og Spil Ødelagt af narko og våben: Kan du kende stjernen?

20 kommentarer
Vis kommentarer