Ronaldo trods fiasko: Vi er meget bedre end Atletico

På trods af at hans hold blev ydmyget med 0-4 i dagens Madrid-derby, fastholder Cristiano Ronaldo dog stadig, at hans eget hold, Real Madrid, er bedre end Atlético

Ronaldo var utilfreds med kampen - men mener stadig Real Madrid er bedre. (Foto: AP)
Ronaldo var utilfreds med kampen - men mener stadig Real Madrid er bedre. (Foto: AP)

Real Madrid fik ikke et ben til jorden i dagens rivalopgør mod Atlético Madrid på Vicente Calderon, hvor hjemmeholdet smadrede Ronaldo og co. med hele 4-0.

Madrid var på intet tidspunkt inde i opgøret, og kom da heller ikke frem til nogle nævneværdige chancer - på trods af at La Ligas topscorer, Cristiano Ronaldo, var tilbage for sit hold efter en endt karantæne.

Ronaldo var selv usynlig i opgøret - men på trods af den store ydmygelse mod rivalerne, mener portugiseren stadig, at hans hold er meget bedre end Atlético.

- Real Madrid burde ikke tabe 4-0 til nogen. Vi manglede alt i dag, men holdet var ikke på toppen rent mentalt eller fysisk. Det er ikke undskyldninger - skaden er sket, siger Ronaldo til MARCA.

- Det er skidt, at vi taber, men vi bliver nødt til at tænke positivt. I mine øjne er vi et meget bedre hold end Atlético. Jeg er sikker på, at vi vinder ligaen igen.

Se også: Ydmygelse: Saksesparksperle sænker Real i Madrid-derby

- Det her er en dag, som vi skal glemme hurtigst muligt, for vi var dårlige på alle positioner. Barcelona kommer selvfølgelig meget tættere på med en sejr over Bilbao, men vi skal tænke fremad og huske, at vi stadig er nummer et, fastslår Ronaldo.

Med sejren i dag er Atlético nu kun fire point efter Real Madrid på førstepladsen.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere