Ronaldo vil leve som konge

Fodbold har Cristiano Ronaldos fulde opmærksomhed, men efter karrieren vil han nyde tilværelsen

Ronaldo har også tid til at nyde livet udenfor fodbold - som her på Bahamas

Efter fodboldkarrieren vælger mange spillere at forblive i fodboldverdenen i en eller anden rolle.

En del bliver trænere, andre sportsdirektører eller andet. Men det kommer ikke til at ske for Cristiano Ronaldo, siger han.

- Jeg har et fantastisk liv, men jeg tror, jeg vil komme til at nyde det mere, når jeg slutter min karriere, siger Real Madrid-stjernen i et interview med El Mundo.

- Lørdag er der en boksekamp i Las Vegas, og jeg ville gerne tage mine venner og familie til den, men det kan jeg ikke, fordi jeg ikke har tid.

- Jeg gider ikke tude over det, fordi jeg har, sagt i anførselstegn, valgt at ofre det, men efter karrieren vil jeg leve som en konge, lyder det fra Ronaldo.

Hvis han ikke var blevet kickbokser, ville Badr Hari  være fotomodel, mener han selv. (Foto: Action Press / All Over) Sport og Spil Vold, konetyveri og homorygter: Her er Ronaldos vilde ven

Han vil nyde de mange penge, han har tjent og tjener på sin nuværende karriere, og derfor ser han ingen fremtid for sig selv i fodboldens verden - i hvert fald ikke lige nu.

- Hvis du spørger mig nu, om jeg vil være træner, er svaret nej. Heller ikke sportsdirektør eller klubpræsident, siger Ronaldo.

Ifølge det amerikanske magasin Forbes kommer Ronaldo da næppe heller til at mangle penge til sit "kongeliv", når støvlerne lægges på hylden.

Se også: Vild maskot voldsnaver Ronaldo

Ifølge Forbes er Ronaldo verdens tredjebedst betalte sportsmand med en årlig indkomst på omkring 545 millioner kroner.

30-årige Ronaldo er tre gange kåret til verdens bedste fodboldspiller - blandt andet de seneste to år, og han har sat adskillige scoringsrekorder allerede.

Søndag aften fortsætter Ronaldo sin måljagt, når Real Madrid gæster Valencia i den spanske liga.

Cristiano Ronaldo kan også score konge-mål. Se tre af hans bedste Champions League-mål i videoen under artiklen.

54 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere