Ronaldos ekskæreste: Her er sandheden om bruddet

Irina Shayk åbner op for, hvorfor hun gik fra den portugisiske verdens-stjerne

(Foto: AP)
(Foto: AP)

De var et af de mest celebre par overhovedet. Den succesrige russiske model Irina Shayk og verdens bedste fodboldspiller Cristiano Ronaldo.

Men for lidt over en måned siden var det fire år lange forhold slut. Top-modellen havde fået nok og forlod den portugisiske stor-charmør.

Nu åbner Shayk så en lille smule op for, hvorfor hun forlod Ronaldo i et interview med den spanske version af magasinet 'Hello'.

Og modellen lægger ikke fingre i mellem i interviewet, hvor hun blandt andet insinuerer, at Ronaldo var utro.

- Jeg troede, at jeg havde den perfekte mand, men nej... Jeg mener, at en kvinde føler sig grim, hvis hun har den forkerte mand. Jeg følte mig grim og usikker ved siden af ham.

I de 11 første kampe i Primera Division i 2015 har Cristiano Ronaldo ’kun’ scoret fem gange, heraf et på straffe, og hans seneste frisparksscoring er næsten et år gammel. Polfoto Sport Først gik Irina - så kom scoringskrisen

Ronaldo og Lucia Villalon hyggede sig sammen, efter han havde vundet Ballon d'Or - et par dage efter kom den officielle melding om, at han havde brudt med sin kæreste gennem fem år, Irina Shayk, som ikke var med til fodboldfesten. (Foto: Twitter) Sport på vrangen Er hun Ronaldos nye flamme?

- Jeg vil have en ærlig mand, der er tro; en gentleman, som ved, hvordan man respekterer kvinder. Jeg kan ikke lide mænd, der får mig til at føle mig ulykkelig. Det er ikke en mand, der opfører sig sådan, men et barn, siger hun til magasinet ifølge Goal.com og fortæller, at hun nu er en gladere person her lidt mere end en måned efter bruddet.

- Jeg føler mig glad og positiv. Når du er i et forhold, skal du have det godt. Ellers er det bedst at slå op.

Men selvom russeren nu igen er glad, fortsætter hun interviewet med skjulte stikpiller til sin tidligere kæreste.

Gareth Bales spil fungerer slet ikke i øjeblikket. (Foto: AP) Spansk fodbold Ekspert efter blamage: Her går det HELT galt i Madrid

- Hvis du er sammen med nogen, skal I gå i denne samme retning og tingene på samme måde. Man skal begge have den tilgang til, hvad et forhold er, og begge skal tro på et monogamt forhold, siger hun.

Siden bruddet med Shayk er Real Madrid-spillerens målform dykket betydeligt. Han kom dog tilbage på sporet, da han scorede to mål i midtugen mod Schalke 04.

37 kommentarer
Vis kommentarer