Ronaldos kovending: Nu vil han blive i Real Madrid

En forsvarstale fra Real-præsident Pérez har fået Cristiano Ronaldo til at vende på en tallerken - nu vil han blive i Real Madrid

Cristiano Ronaldo ved man, hvor man har. Sådan da.

For dårligt havde portugiseren udtrykt sit ønske om at forlade Real Madrid og Spanien, før han skiftede mening og nu i stedet gerne vil blive.

Det skriver avisen AS, der også har historien på forsiden onsdag med overskriften 'Cristiano tænker sig om:

Kovendingen er kommet efter, at Real Madrid-præsident Florentino Pérez i et radioprogram mandag forsvarede sin stjernespiller og kravet om at komme væk.

- Cristiano er ikke en, der er motiveret af penge. Han er såret, og formentlig med rette, for han har forsøgt ikke at træde nogen over tæerne.

- Cristiano er ikke en forretning. Han er en del af Real Madrids historie, sagde præsidenten.

De ord er kommet portugiseren for øre i Portugal-lejren under Confederations Cup i Moskva, og nu har han altså ændret mening.

I hvert fald ifølge journalisten Manu Sainz, der er meget tæt på Ronaldos magtfulde agent Jose Mendes:

Dermed er der en række topklubber, der nu kan indstille søgen efter transfer- og lønkroner for den højtydende portugiser.

Således har både Paris Saint-Germain og Ronaldos tidligere klub Manchester United været meldt som interesserede - og der har naturligvis også været interesse fra Kina.

Cristiano Ronaldo er trist og vil efter otte succesrige sæsoner væk fra Real Madrid. Årsag: En verserende skattesag. Foto: Daniel Ochoa de Olza / AP Sport og Spil Bag om Ronaldo-balladen: Derfor vil han væk - og her er mulighederne

Se også: Real-præsident reagerer på Ronaldo-drama: Det eneste, jeg kan sige, er...

Se også: Rygtemøllen svirrer: Her er transfervinduets 21 varmeste superstjerner

Se også: Ronaldo meldes på vej væk: Nu lokker flere overraskende klubber

Spansk fodbold - 17. jun. 2017 - kl. 10:19 Ronaldos exit-rygte gløder: Ny detalje vækker opsigt

59 kommentarer
Vis kommentarer