Ronaldos privatfly smadret efter nødlanding

Da landingsstellet på Cristiano Ronaldos privatfly gik i stykker under en landing i Barcelonas største lufthavn, El Prat, endte det hele med en dramatisk nødlanding - kun piloten blev udsat for mindre skader

Cristiano Ronaldo stiger ud af sit dengang helt fejlfri Gulfstream G200. Nu er det delvist smadret efter en nødlanding. (Fotos: ALL OVER/Sport)
Følg Spansk fodbold

Cristiano Ronaldos privatfly nødlandede i mandags i Barcelona-lufthavnen El Prat. Det var dog uden den portugisiske verdensstjerne ombord, og der skete heldigvis ikke noget med de personer, der var med på det Gulfstream G200, Ronaldo købte for godt et år siden.

Det skriver den spanske sportsavis Sport.

Uheldet opstod, da flyet skulle til at lande på landingsbanen i lufthavnen. Landingsstellet var tilsyneladende defekt og foldede sig ikke ordentligt ud, og derfor blev landingen lidt for alternativ. Det betød, at redningspersonalet blev tilkaldt og landingsbanen blev afspærret, men der var heldigvis ingen tilskadekomne udover piloten, som blev tilset med nogle mindre skader.

Flyet, der har kostet Real Madrid-stjernen ca. 130 millioner kroner, skal nok lige et smut forbi en flymekaniker med hænderne godt skruet på.

For selv om selve kroppen på flyet tilsyneladende er intakt, så har mavelandingen været hård ved det defekte landingsstel, der kræver reparation.

Cristiano Ronaldo bruger ofte selv flyet, men portugiseren lejer det lige så ofte ud til velbjergede forretningsfolk. Det var da netop også på en udlejningstur, at det gik galt mandag aften.

Vi hører her ouverturen til en mulig katastrofe

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.