Ronaldos rørende afsked: - Jeg har været lykkelig, men...

Cristiano Ronaldo er fortid i Real Madrid, men han har efterladt en sidste hilsen til de mange fans, han har glædet i de seneste ni år

Cristiano Ronaldo mener, det var tid til at komme videre, siger han i et åbent brev til Real Madrids fans.
Cristiano Ronaldo mener, det var tid til at komme videre, siger han i et åbent brev til Real Madrids fans.

En af de mest opsigtsvækkende handler denne sommer kom tirsdag på plads. Efter længere tids spekulation omkring 33-årige Cristiano Ronaldos fremtid kom der langt om længe en afgørelse.

Ronaldo skifter til Juventus på en fire-årig aftale, der indbringer ham 30 millioner euro (223 millioner danske kroner, red.) ifølge La Gazetta dello Sport.

Dermed forlader han Real Madrid efter ni imponerende år, hvor det er blevet til et hav af titler. Ronaldo har vundet alt fra fire Champions League-titler til fire kåringer som verdens bedste fodboldspiller.

Derfor er det ikke uden en vis tristesse, at portugiseren siger farvel til Real Madrid i et åbent brev til klubbens fans.

- Min tid i klubben og i byen Madrid har muligvis været de lykkeligste af mit liv, men jeg føler, at tiden er inde til et nyt skifte i mit liv, og det er derfor, jeg har bedt klubben om at sælge mig. Det er sådan, jeg føler, og jeg beder alle - især vores fans - om forståelse, skriver han.

(Artiklen fortsætter under billedet.)

Cristiano Ronaldo blev præsenteret som Real Madrid-spiller i 2009, da spanierne hentede ham i Manchester United.
Cristiano Ronaldo blev præsenteret som Real Madrid-spiller i 2009, da spanierne hentede ham i Manchester United.

- I har været fantastiske i ni år. Det har været ni unikke år. Det har været en spændende tid for mig, men det har også været en hård tid, fordi kravene hos Real Madrid er meget høje. Men jeg ved, at jeg aldrig vil glemme, at jeg nød at spille fodbold på en unik måde her.

- Jeg har tænkt meget over det, og jeg ved, at tiden er inde til et nyt skridt. Men jeg efterlader kun trøjen. Logoet og Santiago Bernabeu vil altid føles som mit eget, hvor end i verden jeg er

Skiftet koster angiveligt Juventus 105 millioner euro (782 millioner danske kroner, red.).

Den fremtidige holdkammerat Emre Can kommenterer her Ronaldo-handlen (Video: SNTV)

Der kan være rig mulighed for at hive solbrillerne frem for Ronaldo i fremtiden. Foto: Ritzau Scanpix Spansk fodbold Ronaldo midt i kæmpe-transfer: Nu kan han blive realitystjerne

Cristiano Ronaldo er Juventus-spiller snart, mener et medie at vide. Italiensk fodbold Monsterhandel er officiel - se Ronaldos vanvidsløn

61 kommentarer
Vis kommentarer