Ronaldos uhyrlige løn: 150 millioner for ingenting!

Den portugisiske superstjerne Ronaldo får en sindssyg kompensation for ikke at være med (!) i Martin Scorseses nye film The Manipulator

Tingene går Ronaldos vej på fodboldbanen. Udenfor banen er han ikke lige så populær - men dyr, det er han! (Foto: AP)
Tingene går Ronaldos vej på fodboldbanen. Udenfor banen er han ikke lige så populær - men dyr, det er han! (Foto: AP)

De fleste ved, at Cristiano Ronaldo tjener masser af penge på at spille fodbold, og derfor ikke lider nød.

Millioner efter millioner ryger ind på portugiserens konto, når han optræder i Real Madrids trøje. Når han optræder i reklamer eller laver lignende ting.

Men nu viser det sig, at Madrid-målslugeren også formår at tjene mange, rigtig mange millioner på ikke at foretage sig noget som helst..

Forklaring?

Se også: TV: Her bliver Ronaldo historisk

Det er det spanske medie Sport, der skriver, at Ronaldo får en kæmpe kompensation for ikke at medvirke i Martin Scorseses nye film 'The Manipulator'.

Offensivstjernen var ellers udset til at skulle spille med i Hollywood-filmen, der handler om den italienske forretningsmand Alessandro Proto.

Ronaldo havde forberedt sig på sin skuespillerdebut, blandt andet ved at købe en luksuslejlighed i New York, hvor han kunne bo under optagelserne.

Men det viser sig at være spild af penge. For filmens italienske hovedperson har personligt stoppet Ronaldos medvirken i filmen.

- Ronaldo er en fantastisk fodboldspiller, men det betyder ikke, at han er konge over denne her verden. Jeg vil ikke have ham med i en film om mit liv. Jeg er blevet enig med Martin Scorsese om, at Cristiano Ronaldo ikke kommer til at være med i min film, siger Proto.

(Foto: Splash) Fodbold - 15. okt. 2015 - kl. 21:17 Ronaldos vanvittige liv: Sådan er han privat

Men det bliver en dyr afvisning af Ronaldo. For alle aftaler er allerede på plads og underskrevet med Ronaldo, og for at komme ud af de kontrakter forlyder det, at filmmagerne skal sende 20 millioner euro, 150 millioner danske kroner, af sted til portugiseren.

Det er dog det værd, vurderer Proto.

- Jeg er ked af, hvis han  føler sig snydt, men nogle gange vinder du, andre gange taber du. Hvis jeg virkelig skal betale ham 20 millioner euro, så skal jeg nok aflevere dem til ham personligt, skryder Proto.

Det forlyder, at Channing Tatum skal spille hovedrollen i filmen, som altså ikke får et kuriøst indslag i form af en portugisisk fodboldstjerne..

I sommeren holdt fodboldstjernen ferie på Bahamas. Se video her. (Splash)

30 kommentarer
Vis kommentarer