Annonce:
Annonce:

Rygterne svirrer efter Zidanes bombe: De er favoritter til jobbet

Jagten på Real Madrids næste manager er sat ind efter Zidanes overraskende stop torsdag

En af dem, der måske kan overtage jobbet i Real Madrid, er danske Michael Laudrup. Her vurderer Ekstra Bladets sportschef Allan Olsen chancerne for, at danskeren får jobbet. (Producer: Martin Lorentsen)
Annonce:
Følg Fodbold

Zinedine Zidane overraskede torsdag alt og alle ved at sige op i Real Madrid blot en uges tid efter sin tredje Champions League-triumf på stribe.

Opsigelsen har ganske som ventet sat voldsomt gang i spekulationerne om, hvem der skal løfte arven i Real Madrid.

Eriksens chef er hot
Et af de varmeste navne er Tottenhams Mauricio Pochettino, der siden ankomsten til London i 2014 har forvandlet Christian Eriksens klub til en etableret topklub Premier League.

Tottenhams fremgang under Pochettino har tilsyneladende fået Real Madrid til at rette opmærksomheden mod det nordøstlige London. Ligesom Tottenhams sejr over netop Real Madrid i Champions Leagues gruppespil sikkert heller ikke trækker ned.

Normalt velunderrettede Independent oplyser, at deres kilder påstår, at Florentino Pérez har gjort Pochettino til sit førstevalg.

Annonce:

Udfordringen for Real Madrid er, at den argentinske træner for blot en uge siden satte sin klo på en ny femårig kontrakt, hvor der ifølge engelske medier ikke er noget smuthul, hvis en klub som Real Madrid, skulle gøre kur til Pochettino. Derfor vil det sandsynligvis blive en dyr fornøjelse at købe Tottenham-manageren fri.

Omvendt plejer penge jo ikke ligefrem at være en stopklods for kongeklubben.

Under et pressemøde i Spanien i forbindelse med en bogudgivelse svarede Pochettino fredag på rygterne

- Det er normalt, at der kommer rygter om Madrid, og jeg tager det hele roligt. Jeg er engageret i Tottenham og har en lang kontrakt med dem, som jeg lige har skrevet under på. Jeg er glad, hvor jeg er, lød det fra argentineren.

Mauricio Pochettino står ifølge flere medier ganske højt på ønskelisten hos Florentino Perez og Real Madrid. Foto: AP
Mauricio Pochettino står ifølge flere medier ganske højt på ønskelisten hos Florentino Perez og Real Madrid. Foto: AP

Udskyder Wenger pensionen?
Orker Real Madrid ikke at forhandle med den besværlige bestyrelsesformand, Daniel Levy, så kan de kigge mod Tottenhams rivaler fra Arsenal, hvor Arsene Wenger netop er stoppet som manager efter 22 års tro tjeneste.

Annonce:

Wenger har for kort tid siden afsløret, at han flere gange afviste Real Madrid, mens han var chef i Arsenal, men at Real Madrid er 'et af de hold, han elskede som barn'. Bookmakerne har da også Arsene Wenger som en af favoritterne til jobbet i Madrid - sikkert også på grund af franskmandens arbejdsløshed.

En anden, der snart kan blive arbejdsløs, er Chelseas Antonio Conte, der har haft en skuffende sæson efter mesterskabstriumfen i debut-sæsonen.

Italieneren figurerer også blandt de absolutte topfavoritter i Real Madrid, hvis præsident Pérez skulle beslutte sig for at gå efter et etableret navn. Ifølge Marca er den tyske landstræner, Joachim Löw, dog bedste alternativ til Pochettino.

Avisen mener at vide, at Real Madrid allerede skulle have kontaktet repræsentanter for Pochettino og Löw - sidstnævnte har dog akkurat som Pochettino netop forlænget sin kontrakt, så den gælder fire år endnu.

Antonio Conte og Arsene Wenger nævnes som favoritter til Real Madrid-jobbet. Foto: AP
Antonio Conte og Arsene Wenger nævnes som favoritter til Real Madrid-jobbet. Foto: AP
 

Tidligere stjerner
Da Zinedine Zidane overtog jobbet fra Rafael Benitez i begyndelsen af 2016, blev han hentet op fra egne rækker og fra et job som cheftræner for andetholdet Castilla, der også fungerer som udviklingshold for madrilenerne.

Annonce:

Samme mønster kan blive fulgt, når Zidane nu selv skal afløses.

De tidligere Real Madrid-spillere Guti og Santiago Solari er således også kraftigt i spil, hvis man skal stole på bookmakerne.

Guti spillede 15 sæsoner i Real Madrid og står i dag i spidsen for klubbens U19-hold, mens Solari er chef for Castilla.

Santiago Solari (tv) og Guti (th) var holdkammerater som spillere - nu er de i betragtning til samme job. Foto: All Over Press
Santiago Solari (tv) og Guti (th) var holdkammerater som spillere - nu er de i betragtning til samme job. Foto: All Over Press
 

Du kan se Sky Bets liste over favoritterne til jobbet i prioriteret rækkefølge nedenfor.

De er favoritter til jobbet - i prioriteret rækkefølge

Arsene Wenger

Mauricio Pochettino

Guti

Antonio Conte

Maurizio Sarri

Santiago Solari

Joachim Löw

Massimiliano Allegri

Julen Lopetegui

Jurgen Klopp

Diego Simeone

Xabi Alonso 

Didier Deschamps

Leonardo Jardim

Luis Enrique

Kilde: Sky Bet

Alvorlige problemer: Kræver 210 millioner fra Cristiano

AC efter barsk sæson i Chelsea: Jeg var ved at brænde ud

Han var verdens bedste dommer: Var lænket til en kørestol

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Nej, transkønnnede kan ikke skifte fra mande- til kvindefængsel
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: