Så meget betaler Madrid for norsk vidunder-knægt

Norske medier melder om, at Real Madrid betaler 30 millioner for Martin Ødegaard - men det tal kan blive meget større

Martin Ødegaard må nok knibe sig en ekstra gang i armen, når han i dag klokken 13.30 bliver præsenteret som ny Real Madrid-spiller - som blot 16-årig!

Det norske super-talents klub Strømsgodset blev i går enige med storklubben Real Madrid om en overgangssum, som flere norske medier mener at vide, er på 30 millioner danske kroner.

Det tal kan dog blive meget større, hvis det lykkes for Ødegaard at slå igennem hos de forsvarende Champions League-vindere.

Martin Ødegaard er ny Real Madrid-spiller. (Foto: GodsetMedia) Spansk fodbold Officielt: Norsk vidunder-talent til Real Madrid

Ifølge Drammens Tidende kan der komme yderligere 30-35 millioner kroner i klubkassen hos den norske Tippeliga-klub, hvis den 16-årige offensiv-spiller når et vist antal kampe på A-holdet og forlænger kontrakten med Madrid på et senere tidspunkt.

Klubben har dog ikke fået lov til at få en del af procenterne ved videresalg, hvis Ødegaard smutter til en anden klub.

Strømsgodsets sportschef vil ikke ud med de officielle tal, men indrømmer, at salget har været meget tilfredsstillende.

- Vi blev ret hurtigt enige med Real Madrid, men jeg vil ikke kommentere på størrelsen af beløbet, siger Jostein Flo til Drammens Tidende.

Ronaldo ser Ødegaard som fremtidens nye stjerne i Real Madrid. (Foto: AP) Spansk fodbold Ronaldos klare besked til norsk vidunderknægt

- Det har været en fantastisk proces. Strømsgodset og Real Madrid har haft en god dialog hele vejen igennem, efter beslutningen var taget.

Ødegaard vil senere i dag signere en kontrakt gældende til 2018, da FIFA-regler forhindrer spillere under 18 år i at underskrive aftaler længere end tre år.

Det er dog planen, at Real Madrid forlænger nordmandens kontrakt yderligere, når han fylder 18.

Ødegaard løber dog ikke med prisen som det dyreste norske salg nogensinde - den rekord har John Carew, da han skiftede i 2000 for 68 millioner kroner fra Rosenborg til Valencia.

Martin Ødegaard har allerede fået sin debut på det norske landshold, det endda blot som 15-årig i en EM-kvalifikationskamp mod Bulgarien. (Foto: AP)

0 kommentarer
Vis kommentarer