Så skete det: Braithwaite i startopstillingen for Barcelona

18.30 lørdag aften bliver afgørende for Martin Braithwaite. Her starter han nemlig inde for første gang

Husk, at du kan se 2. Division eksklusivt på Ekstra Bladet. Få adgang her.

Danske Martin Braithwaite er i startopstillingen for FC Barcelona, når de lørdag aften skal krydse klinger med Real Socialdad på eget græs.

Indtil nu har den danske angriber fået to indhop for catalonierne. Senest var det mod Real Madrid, hvor han gjorde sig mindre heldigt bemærket i 0-2-nederlaget til den store rival.

I sin første optræden på Camp Nou mod Eibar imponerende Braithwaite dog stort, og han har fået mange positive ord med på vejen efter sin flotte start.

Nu får han så for første gang chancen fra start i kampen mod Sociedads pokalfinalister. FC Barcelona er efter nederlaget til Real Madrid i sidste weekend tvunget til at vinde for at holde trit med hovedstadsklubben i toppen af tabellen.

Braitwaite danner angrebstrio med franske Griezmann og Lionel Messi. Kampen sparkes i gang kl. 18:30 og kan følges her på Ekstra Bladet.

Se også: Skuffet Braithwaite: Forventede at vinde

Sport og Spil De mest sensationelle danske handler

- Når man spiller mod de store hold, er det fedt. Det er dem, jeg gerne vil måle mig med, så jeg skal vise, at jeg kan være på niveau med dem. Foto: Tariq Mikkel Khan Sport og Spil Hjemme hos Braithwaite: Folk forveksler selvtillid med arrogance

35 kommentarer
Vis kommentarer