Sådan har Neymar flirtet med Real - fem gange

Brasilianerens fremtid er oppe til debat igen, og Real Madrid dukker nok engang op som en mulighed

Foto: AP
Foto: AP
Følg Spansk fodbold

Lige nu er han skadet, men alligevel er der god grund til at tale om Neymar.

Den brasilianske verdensstjerne måtte se holdkammeraterne fra Paris Saint-Germain ryge ud af Champions League, og hver gang sådan en skuffelse rammer Neymar, bliver der spekuleret i nye destinationer.

Særligt en klub vender tilbage, Real Madrid.

Ifølge spanske AS, som især følger Madrid-klubberne, har Neymar flirtet med Real Madrid hele fem gange gennem 12 år.

Foto: Ritzau Scanpix
Foto: Ritzau Scanpix
 

Så tæt på
Tilbage i 2006 var han til prøvetræning i to uger, og handlen var sådan set på plads. Real Madrid fik dog ikke betalt de 60.000 euro (447.000 danske kroner, red.). Fernando Martín havde lige overtaget præsident-posten fra Florentino Pérez, og det ærgrer ham sikkert også den dag i dag.

Fem år senere var Neymar blevet 19 år, og Real Madrid missede endnu engang en oplagt mulighed. De havde mest lyst til at få fat på Sergio Agüero, som spillede for Atletico Madrid, men der var en gentleman-aftale mellem de to Madrid-klubberne, der forhindrede den handel.

Foto: AP
Foto: AP
 

Neymars værdi var steget til 45 millioner euro (335 millioner danske kroner, red.), og det var for meget for præsident Perez, der var vendt tilbage til den post.

Brasilianeren fortalte dernæst offentligt, at han først ville skifte væk fra Santos efter VM i 2014, men det prøvede den kongelige klub at få lavet om på. Neymar skrev endda under, fortæller AS, men denne gang stillede Santos sig på bagbenene trods en mundtlig aftale med Real Madrid.

Valgte ærkerivalerne
Som de fleste nok husker, så rykkede Neymar til Barcelona i 2013. Santos accepterede både Real Madrid og Barcelonas bud og lod det derefter være op til spilleren selv. Neymar og hans far forlangte angiveligt omkring 40 millioner euro (297 millioner kroner, red.) for at skrive under, og det så ud til, at Neymar brugte Real Madrid til at få Barcelona til at få lædderet op af lommen.

Nu skrives der 2018 på kalenderen, og selv her er forbindelsen mellem brasilianeren og Los Blancos i live. AS fortalte om et møde mellem Neymars repræsentanter, blandt andet hans far, og Real Madrid i forbindelse med Champions League-ottendelsfinalerne mellem spanierne og PSG.

Foto: AP
Foto: AP
 

Vanvittige 400 millioner euro blev slynget ud som et tal, der kunne overbevise Paris-klubben om et salg. Det er tæt på tre milliarder danske kroner og altså en kraftig forøgelse, siden Neymar skiftede til klubben for 222 millioner.

Det sidste kapitel er næppe skrevet om verdensstjernens flirt med madrilenerne.

Har Neymar fortrudt? Nu reagerer de i Barcelona

Gode gener: Så lækker er Neymars søster

Seneste nyt

Partimoder Pia kan ikke slippe magten

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.