Sådan vil Barcelona omgå transferforbud

Barcelona må ikke købe spillere før januar 2016, men nu har de fundet to smuthuller

Barcelona har fundet to smuthuller, der går, at de måske alligevel kan købe spillere i 2015 (Foto: AP)
Barcelona har fundet to smuthuller, der går, at de måske alligevel kan købe spillere i 2015 (Foto: AP)

Barcelona er straffet af FIFA og må ikke købe spillere i de næste to transfervinduer.

Først i januar 2016 kan Luis Enrique hente nye spillere til klubben, men nu melder den lokale sportsavis, at Barcelona har tænkt sig at snyde FIFA og omgå reglerne.

Lucas Silva er ifølge sin klub solgt til Real Madrid, og han ventes præsenteret mandag. Dermed ligner han den næste store handel i denne vinters transfervindue (Foto: AP) Superligaen 10 dage tilbage: Her er det store transferoverblik

Klubben har nemlig fundet to smuthuller, der gør, at de alligevel kan købe spillere i løbet af 2015.

Det første alternativ går ud på, at klubben køber en spiller og giver ham en almindelig jobkontrakt, og så kan spilleren bare ikke spille før januar 2016.

Asier Illarramendi (nummer to fra venstre) bliver formentlig skubbet ud, når Real Madrid køber Lucas Silva (Foto: AP) Spansk fodbold Ny handel i nat: Vi sælger til Real Madrid

Situationen skulle ligne den, som Luis Suarez var i under sin karantæne, så en eventuel nyindkøbt spiller vil kunne træne og spille træningskampe med klubben, men ikke officielle kampe.

Det andet alternativ går ud på at lave en aftale med en spiller nu eller til sommer, og så kan spilleren fortsætte i sin klub frem til næste vinter, når købeforbudet slutter.

Manchester Uniteds hjemmebane er angrebet af rotter (Foto: AP) Premier League Manchester United angrebet af rotter

Avisen melder, at Barcelona lige nu forsøger at få et møde med FIFAs repræsentanter for at diskutere de to muligheder for at købe spillere.

I sidste vindue kom Luis Suarez til Barcelona- se hans første mål for Barcelona her:

0 kommentarer
Vis kommentarer