Sæt dig! Barca-talent kopierer Messis Boateng-finte

Den udlejede Barcelona-spiller Alen Halilovic ydmygede sin modstander på det groveste i en La Liga-kamp - en episode der ledte tankerne hen på Lionel Messis flotte finte i CL-semifinalen sidste år

Kroatiske Alen Halilovic er af nogle fodboldfans blev sammenlignet med selveste Lionel Messi.

Den 19-årige offensivspiller er også venstrebenet, har et utroligt drev med bolden og så er han god for en finte eller to. Selvfølgelig er der stadig et stykke vej op til argentinerens usædvanlige høje niveau, men den unge Balkan-spiller gør meget for at imitere et af de største spillere nogensinde.

Halilovic er på kontrakt i Barcelona, men er i denne sæson udlejet til Sporting Gijon, hvor han i flere kampe har præsteret på højt niveau.

Der er selvfølgelig kun én Leo Messi - men vi har fundet syv unge stjernefrø - og en joker - der med tiden måske kan nærme sig argentinerens nivau. Foto: AP/Manu Fernandez Sport og Spil Her er de næste Messi'er

Kroaten spillede dog ikke en stor kamp mandag aften, da Gijon tabte 1-2 til Granada, men kreatøren bemærkede sig med en aktion, der fik publikum og seere til at spærre øjnene op - og hvis Lionel Messi så med, klappede han nok også i sine små hænder.

Halilovic formåede nemlig at ydmyge sin modstander, da han først gik den ene vej, så den anden - og til sidst var han pist væk, mens den stakkels rundtossede Getafe-spiller i mellemtiden var faldet på rumpetten og kun kunne se til, da kroaten få sekunder senere var med til at skabe en stor chance.

Se også: Av av! Boateng mobbes efter Messi-ydmygelse

En aktion, der ledte tankerne hen på Lionel Messi i Champions League-semifinalen sidste sæson mellem FC Barcelona og FC Bayern München, hvor Jerome Boateng hoppede fuldstændig på Messis finte, røg på bagdelen, mens Messi efterfølgende elegant chippede bolden over Manuel Neuer.

Frækt af Halilovic, der i den grad prøver at leve op til sammenligningen med den berømte argentiner.

Se kroatens flotte finte i videoen øverst i artiklen - og herunder kan du gense Messis genialitet mod stakkels Boateng.

 

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere