Scorer vanvidsløn: Real Madrid forgylder Hazard

Eden Hazard kan se frem til en klækkelig lønforhøjelse, når han skifter til Real Madrid

Eden Hazard kommer ifølge engelske rapporter til at tjene kassen i Real Madrid. Her scorer han sit andet mål i Europa League-finalen mod Arsenal. Video: Discovery Networks Danmark.

Når Eden Hazard om få dage bliver præsenteret i Real Madrid, så skriver han sig samtidig ind som en af de bedst lønnede spillere i kongeklubben.

I hvert fald erfarer avisen Evening Standard, at den 28-årige belgier har forhandlet sig til en ugeløn på imponerende 400.000 pund, der svarer til 3,37 millioner gode danske kroner. Hvis det omsættes til en årsløn, taler vi 175 millioner kroner - og det kan han så hæve i de kommende fire sæsoner.

Det er en fordobling af hans hyre i Chelsea, der heller ikke hørte til de laveste.

Det kommer den heller ikke til at være i Real Madrid, hvor han dog ikke kan følge helt med Gareth Bale, der efter Cristiano Ronaldos afgang er den lønmæssige topscorer.

Waliseren kan indtil 2022 prale af en årsløn på den pæne side af en kvart milliard, hvilket engelske medier mener at vide betyder en nettoløn på lidt over 150 millioner kroner - eller næsten det samme som Hazard får før skat.

Eden Hazard, der måske bliver præsenteret allerede lørdag, kommer tilsyneladende til at optræde med det ikoniske syvtal bag på trøjen. Det er i hvert fald hvad rapporterne går på i Madrid, hvor man tilsyneladende allerede har foregrebet begivenhedernes gang:

Om billedet er ægte eller ej, er umiddelbart ikke til at sige. Men det lyder umiddelbart plausibelt, at Hazard skal bære trøje nummer syv, der i øjeblikket sidder på skuldrene af Mariano Diaz.

Han har ikke helt kunnet tage over efter Cristiano Ronaldo, der selv overtog efter Raul. Inden da var det klubbens nuværende sportsdirektør, Emiliano Butragueño, der bar syvtallet.

Eden Hazard er på vej til Real Madrid, der har købt ham fri i Chelsea. Foto: Phil Noble/Reuters/Ritzau Scanpix Spansk fodbold Konge-transfer: Real Madrid henter Hazard

Skuffelsen var stor, da Tottenham og Eriksen smed CL-trofæet på gulvet mod Liverpool i Madrid. Foto: Gabriel Bouys /Ritzau Scanpix Premier League Fnyser ad Eriksen-handel: 'Er det en joke?'

Christian Eriksen ønsker at forlade Tottenham. Foto: Dylan Martinez/Ritzau Scanpix Spansk fodbold Hot transfersnak: Christian Eriksen rammer forsiden

 

 

35 kommentarer
Vis kommentarer