Se billederne: 45.000 hylder Torres

Fernando Torres blev hyldet foran 45.000 tilskuere, da han søndag blev præsenteret på Atletico Madrids hjemmebane Vicente Calderon

Se Fernando Torres blive præsenteret på Atletico Madrids hjemmebane Vicente Calderon. (Video: SNTV)

Fernando Torres var den store helt for Atletico Madrid som ung. Efter ophold i Liverpool, Chelsea og senest Milan, så er Torres nu tilbage i Atletico Madrid.

Søndag blev han præsenteret på Vicente Calderon, og hele 45.000 tilskuere var mødt op for at hylde Torres, der svarede igen med en tale til folket.

Fernando Torres er glad for at være tilbage i Atletico Madrid (Foto: AP)
Fernando Torres er glad for at være tilbage i Atletico Madrid (Foto: AP)
 

- Det er syv år siden, at vi skiltes. I dag er vi her igen, og i det mindste for mig, så er det en meget speciel og spændende dag, sagde Torres ifølge FIFAs hjemmeside ved præsentationen.

- Jeg ved, at jeg er kommet til et hold af mestre. Det er et meget kompetitivt hold. Jeg har nydt sejrene på afstand. Sidste sæson er et eksempel på, hvad denne klub er. Jeg er glad for at være tilbage, for det er altid dejligt at komme hjem, siger Torres.

- Jeg takker alle, der har gjort det muligt. Præsident Enrique Cerezo, chefen Miguel Angel Gil og træner Diego Simeone. De har fået mig til at indse, at jeg er ønsket, og jeg er en stor spiller, siger Torres.

Fernando Torres har fået trøje nummer 19 i Atletico Madrid (Foto: AP)
Fernando Torres har fået trøje nummer 19 i Atletico Madrid (Foto: AP)

- Personligt er jeg blevet mere moden og glad. Jeg har min familie, og det er det vigtigste for mig, siger Torres.

- Jeg skiftede som en 24-årig dreng. Jeg var nødt til at forlade klubben, så jeg selv og klubben kunne vokse. Det var den sværeste beslutning i min karriere, men jeg er glad for, at tiden har vist, at det var rigtigt. Vi er vokset, klubben har vundet titler, og jeg har fået de titler, jeg søgte. Men jeg ser frem til at være her, for jeg har meget, jeg gerne vil vinde, siger Torres.

Torres kan få sin anden debut for Atletico Madrid mod Real Madrid i Copa del Rey onsdag.

Se billederne fra præsentationen herunder (Fotos fra AP):

Se et par perler fra Torres' første tid i Atletico Madrid:

0 kommentarer
Vis kommentarer