Se billederne: Her bliver Reals nye træner præsenteret

Rafael Benitez ser frem til at stå i spidsen for Real Madrid

Sidste uge annoncerede Rafa Benitez sit stop i Napoli (AP SNTV)

Rafael Benitez blev onsdag som ventet præsenteret som Real Madrids nye træner.

Tidligere på dagen var der pressemøde med den 55-årige spanier, og her fortalte Real Madrid-præsident Florentino Perez om de høje forventninger, der er til Benitez.

- Rafa lever og ånder for fodbold og for Real Madrid. Han arbejder hårdt og passioneret for sporten. Kravene til Real Madrid er altid meget høje, og vores nye træner øger vores chancer for at nå vores mål, og det er, hvad vores fans drømmer om, lød det fra Florentino Perez.

- Han er en mand af huset. Han har spillet her, fra han var 13 til 20 og har trænet på forskellige niveauer. Han er kommet til en stor klub med klare forventninger til sejre. Det er starten på en ny æra, fortalte Perez, mens Benitez også fik sat ord på sine forventninger.

Rafael Benitez er klar til at svinge pisken i Madrid. (Foto: AP) Spansk fodbold Ekspert advarer: Ingen får lov til at slappe af under Benitez

Rafael Benitez er klar til at svinge pisken i Madrid. (Foto: AP) Spansk fodbold Ekspert advarer: Ingen får lov til at slappe af under Benitez Sergio Agüero står højt på ønskelisten i Madrid. (Foto: AP) Spansk fodbold Glem Sterling: Her er Real Madrids drømmespiller

- Det er en følelsesladet dag for mig, fordi jeg er tilbage i mit hjem. Jeg håber, holdet kommer til at vinde trofæer og spille godt, lød det fra Benitez.

Real Madrid har i denne sæson kun vundet den europæiske Super Cup og VM for klubhold, men man har måttet se rivalerne fra Barcelona vinder både pokal og liga og lørdag kan de også snuppe Champions League-trofæet, som Real Madrid ellers har haft stående det seneste år. Det betød en fyreseddel til Carlo Ancelotti.

Benitez kommer til fra Napoli, som i den forgangne sæson kun blev nummer fem i den italienske liga. Han begyndte sin trænerkarriere med at stå i spidsen for Real Madrids andethold i 1993. Siden har han trænet Valladolid, Osasuna, Extremadura, Tenerife, Valencia, Liverpool, Inter, Chelsea og senest Napoli.

Se billeder (Foto: AP) fra Benitez' første dag som Real Madrid-træner herunder.

 

Husker I 25. maj 2014? Her vandt Real Madrid Champions League for 10. gang - se det her:

0 kommentarer
Vis kommentarer