Annonce:
Annonce:

Se spansk og italiensk fodbold på Ekstra Bladet

Mens krigen om tv-rettighederne til de store europæiske ligaer er gået i hårknude, kommer Ekstra Bladet nu fodboldglade danskere til hjælp

Du får mål og drama fra to af verdens bedste ligaer. Her mødtes Barcelona og Roma op til sæsonstart (Video: SNTV)
Annonce:
Følg Fodbold

Obs! Der kan være problemer med at se kampene på mobile platforme

Messi, Ronaldo og de store spanske og italienske klubber. Denne weekend vil Ekstra Bladet som et forsøg vise alle kampene fra den spanske og italienske liga.

Alle kampe er gratis for Ekstra Bladets brugere.

Ekstra Bladet har eksklusivt for det danske marked indgået aftale om at streame alle kampe fra La Liga og Serie A. Allerede fredag aften vil Ekstra Bladet teste, når Michael Krohn Dehli forhåbentlig er med for Sevilla, der er på besøg hos Levante.

Kampen starter kl. 20.30 og du kan altså se kampen direkte på Ekstra Bladet.

Dermed vil de danske fodboldfans alligevel få mulighederne for at se storkampene mellem blandt andre Atletico Madrid – Barcelona og Inter – AC Milan.

Annonce:

- Vi er glade for at kunne tilbyde danskerne fodbold fra to af Europas fedeste ligaer. Forhåbentlig er teknikken med os, for det er første gang, vi kaster os ud i sådan et forsøg, siger direktør for Ekstra Bladet TV, Thomas Stokholm.

- Vi er hele Danmarks sportsmedie, så selvfølgelig har vi undersøgt mulighederne for at hjælpe fodboldglade danskere, når de store tv-stationer ikke kan finde løsninger. Vi håber, det bliver en god oplevelse for alle, siger TV-direktøren.

Forhandlingerne om rettigheder til de to ligaer er gået i stå, eftersom der senere på året også skal forhandles Premier League-rettigheder. Flere har spekuleret i, at en aftale for spansk og italiensk fodbold ikke falder på plads, før de engelske rettigheder er landet hos en af de store spillere på tv-markedet.

Går alt efter planen fredag aften er der altså lagt op til fodboldfest på Ekstra Bladet denne weekend med yderligere 19 kampe af absolut topklasse.

Der vil til kampene være engelsk kommentator.

Obs! Der kan være problemer med at se kampene på mobile platforme

Annonce:

Kampene kan ses på de to nedenstående links, der kommer til syne, når fodbolden går i gang

LIVE-TV: Følg Serie A-kampene lige her

LIVE-TV: Følg La Liga-kampene lige her

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Her har Mette Frederiksen tabt stort set alle slag
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: