Seere blev snydt for storkamp: Direktør vil ikke love penge tilbage

El Clásico blev en kedelig fornøjelse for nogle kunder af streamingtjenesten Strive Sport, da der var massive problemer med signalet. - Uacceptabelt, mener direktør

FC Barcelona lammetævede Real Madrid med 5-1 i El Clásico søndag, men for nogle kunder hos streamingtjenesten Strive Sports blev det store opgør en skuffende oplevelse. Foto: AP
FC Barcelona lammetævede Real Madrid med 5-1 i El Clásico søndag, men for nogle kunder hos streamingtjenesten Strive Sports blev det store opgør en skuffende oplevelse. Foto: AP

En regulær shitstorm ramte streamingtjenesten Strive Sport, da det prestigefyldte El Clásico blev spillet søndag. Kampen blev nemlig et regulært mareridt for nogle seere specielt i første halvleg med hakkende billeder.

Det fik mange vrede seere til tasterne, som udtrykte deres frustrationer på Facebook, hvor flere krævede kompensation som plaster på såret for deres ødelagte storopgør mellem FC Barcelona og Real Madrid.

Direktør for IMG Nordic, der ejer Stream Sport, Kristian Hysén, fortæller mandag til Ekstra Bladet, at der bliver arbejdet på højtryk for at finde grunden til fejlen. Indtil fejlen er fundet, bliver der ikke udbetalt kompensation.

Artiklen fortsætter under billedet.

Det var billeder som dette, der ramte nogle af Strive Sports' brugere under El Clásico. Screendump fra Strive
Det var billeder som dette, der ramte nogle af Strive Sports' brugere under El Clásico. Screendump fra Strive
 

- Vi har sat vores teknikere på sagen hele formiddagen. Lige nu skal vi finde ud af, hvad der er gået galt, og hvem der er blevet ramt af det. Derefter skal vi beslutte, om der skal gives kompensation.

- Vi skal først have fakta på bordet, siger Kristian Hysén til Ekstra Bladet.

- Hvornår regner I med at have undersøgt problemet til bunds og komme frem til, om der skal gives kompensation eller ej?

- Det er ganske komplekst, men de sidder med det nu.

- Hvad vil du sige til de kunder, som blev ramt af dårlig forbindelse ved kampen?

- Vi vil rigtig undgå det i fremtiden, så derfor undersøger vi det til bunds, for det er selvfølgelig uacceptabelt og må ikke ske, men det gjorde det.

Ingen klar tidshorisont
Da Ekstra Bladet gerne vil vide, hvornår der er et overblik over, hvordan det kunne ske, og hvornår der vides, om kompensation skal betales, kan Kristian Hysén ikke give et endeligt svar.

Han siger blot igen, at de arbejder på sagen.

Gert Jeppesen fra Svendborg var en af dem, som blev ramt af det dårlige signal.

- Vi kan ikke se det. Billedet fryser hele tiden.

- Og når den så kommer tilbage, så hopper den frem og tilbage i tiden.

- Vi har lynhurtigt internet og ingen problemer på andre sider, siger Gert Jeppesen til Ekstra Bladet.

Kampen mellem FC Barcelona og Real Madrid endte i et regulært målshow, hvor FC Barcelona vandt med hele 5-1 over ærkerivalerne.

Shitstorm efter streaming-kaos: Giv os pengene tilbage