Seere reddet i sidste øjeblik: Her kan du se Barcelona-Real Madrid

Semifinalerne i den spanske pokalturnering, Copa del Rey, vises af streamingtjenesten Strive

Nu kan du se Barcelona-Real Madrid onsdag aften. Foto: Ritzau/Scanpix/GABRIEL BOUYS
Nu kan du se Barcelona-Real Madrid onsdag aften. Foto: Ritzau/Scanpix/GABRIEL BOUYS

Tilhængere af FC Barcelona, Real Madrid eller bare spansk fodbold kan ånde lettet op.

Copa del Rey-semifinalerne mellem de to stjernespækkede mandskaber bliver nemlig vist på streamingtjenesten Strive, der også har rettighederne til kampene fra den spanske liga.

Det lignede ellers længe, at hverken Strive eller andre traditionelle danske fodboldkanaler ville vise kampene, men det har Strive altså ændret på. Det meddeler de ifølge bold.dk og BT.

- Det er fantastisk at kunne vise et historisk og klassisk fodbolddrama. Det var oplagt for os at erhverve rettighederne til dobbeltopgøret i Copa del Rey. Strive er jo fansenes kanal, og de her kampe hører naturligt hjemme hos os, fortæller Kristian Hysén, som administrerende direktør i IMG Nordic, der ejer Strive Sport.

Den første semifinale mellem FC Barcelona og Real Madrid bliver vist onsdag aften klokken 21.00 med Morten Glinvad som kommentator. Det andet opgør spilles den 27. februar.

I den anden Copa del Rey-semifinale mødes Real Betis og Valencia, og de kampe vises også på Strive.

Sport og Spil Helt lovligt: Sådan kan du se Messi og Ronaldo spille - gratis

Christian Eriksen står over for en afgørende sommer. Tottenham-stjernen er på ønskelisten i Real Madrid, der skal have en afløser for Modric. Foto: Ian Walton/Ritzau Scanpix Sport og Spil Spillet om Eriksen: Sådan afgøres hans fremtid

14 kommentarer
Vis kommentarer