Sevilla henter Fernando Llorente

Sevilla har hentet spanske Fernando Llorente til klubben på en treårig aftale

Fernando Llorente vender hjem til Spanien (Foto: AP)
Fernando Llorente vender hjem til Spanien (Foto: AP)

I den spanske liga trækker det op til flere store køb før transfervinduet smækker i natten til tirsdag. Blandt andet i Sevilla, hvor man i den seneste tid har haft rutinerede Fernando Llorente på blokken. Den 30-årige spanske profil havde ophævet sin kontrakt med Juventus, hvor han havde været i to sæsoner, og var dermed tilgængelig på fri transfer.

Dette har man nu udnyttet i Sevilla, hvor det torsdag er blevet meddelt, at Fernando Llorente skriver en treårig aftale med den spanske klub. Her får han foruden en kontrakt også en frikøbsklausul på 20 millioner euro, melder Sevilla på sin officielle hjemmeside.

Fernando Llorente har været i Juventus i to sæsoner, men har vundet titler på samlebånd med Serie A-giganterne. Helt præcist fem trofæet er det blevet til for den tidligere landsholdsspiller, der står noteret for to Serie A-titler, to Supercoppa-titler samt en enkelt triumf i pokalturneringen.

Første sæson var den bedste fra Llorente, der nettede 16 gange i sæsonen. I alt har spilleren optrådt 92 gange for Juventus, hvor han har sat sin signatur på 27 scoringer. Med skiftet til Sevilla håber den spanske profil på, at han på ny kan komme ind i varmen omkring landsholdet op til EM-slutrunden i Frankrig næste sommer.

Fernando Llorente kom til Juventus fra Athletic Bilbao i 2013 efter otte år i baskerlandet.

0 kommentarer
Vis kommentarer