Simeone overvejer Atlético-exit efter endnu et tabt trofæ

Atlético Madrids 46-årige træner vil tænke over fremtiden, siger han efter klubbens Champions League-nederlag

Diego Simeone måtte lørdag aften opleve nyt CL-finale-nederlag med Atletico. (Foto: AP)
Diego Simeone måtte lørdag aften opleve nyt CL-finale-nederlag med Atletico. (Foto: AP)

For anden gang i løbet af blot tre år har Atlético Madrid med cheftræner Diego Simeone i spidsen set Champions League-trofæet ende i Real Madrids pokalskab efter forlænget spilletid i den prestigefyldte finale.

Første gang var i 2014, og lørdag aften kunne Atlético-træneren igen se sine spillere gå glip af sejren. Denne gang efter straffesparkskonkurrence til det samlede resultat 6-4.

Og "fiaskoen" får Simeone til at overveje sin fremtid i klubben.

- Skal jeg fortsætte med Atlético, eller er det her, cirklen slutter? Det er jeg nødt til at tænke over, siger den 46-årige træner efter finalen ifølge nyhedsbureauet AFP.

I 2014 var det Sergio Ramos, der udlignede sent i den ordinære spilletid, hvilket dengang betød, at Real Madrid vandt 4-1 i den forlængede spilletid.

Cristiano Ronaldo leverede en bleg indsats men slog til, da det gjaldt (Foto: AP) Champions League Matchvinder Ronaldo: Vi vandt i lotteriet

Lørdag i Milano var Ramos igen bødlen, da han bragte Real Madrid foran 1-0 i første halvleg, før Atlético udlignede og tvang opgøret ud i forlænget spilletid og til sidst straffesparkskonkurrence.

- I min verden er der ingen, der husker nummer to - det tabende hold. Nu har vi tabt to finaler, og vi er nødt til at komme videre fra det her og hele vores sår, siger Diego Simeone ifølge nyhedsbureauet dpa.

Selv om Atlético-træneren ærgrer sig, ønsker han endnu en gang rivalerne tillykke med Champions League-triumfen.

- Tillykke til Real Madrid - endnu en gang var de bedre end os, denne gang var det på straffespark, siger Simeone ifølge AFP.

- Det, der virkelig gør ondt, er at se smerten hos alle dem, der har betalt for at komme hertil. Jeg føler mig lidt ansvarlig for, at jeg ikke kunne give dem, hvad de kom for at se, siger han videre.

Atlético Madrid har aldrig har vundet Champions League. Real Madrid har vundet den fornemme klubturnering 11 gange med finalesejren lørdag.

(Foto: AP) Champions League Ronaldo skød Real Madrid til CL-ekstase

Champions League Tusindevis af fans hylder Real Madrid-stjernerne

2 kommentarer
Vis kommentarer