Sisto får hug af sin chef: - Jeg hader sådan en attitude!

Pione Sisto har det svært i spanske Celta, og situationen er ikke blevet bedre efter cheftræner Miguel Cardosos kommentar efter nederlaget til Athletic Club

Pione Sisto får kritik af sin cheftræner efter sit indhop mandag aften. Arkivfoto: AP
Pione Sisto får kritik af sin cheftræner efter sit indhop mandag aften. Arkivfoto: AP

Pione Sistos situation i Celta de Vigo ser efterhånden presset ud.

Danskeren har ikke startet en eneste ligakamp under klubbens nye cheftræner, Miguel Cardoso, og portugiseren var da heller ikke synderligt begejstret for Sistos indhop i mandagens nederlag til Athletic Club fra Bilbao på hjemmebane.

- Jeg kan ikke lide, at man smiler og snakker med modspilleren, når holdet er ved at tabe. Jeg hader sådan en attitude. Det er ikke passende for en spiller, der vil vinde, lød det på en pressekonference ifølge mediet La Voz de Galicia.

Cardoso overtog roret i Celta 12. november efter fyringen af Antonio Mohamed umiddelbart efter nederlaget til Real Madrid. En kamp, hvor Pione Sisto til stor undren var siet helt fra af den tidligere træner.

Siden fyringen har han stort set været en del af truppen hver gang. Til gengæld er det blot blevet til sporadiske indhop for kantspilleren -senest mod Athletic Club, men også mod Barcelona kort før jul.

Kun i en pokalkamp i begyndelsen af december lykkedes det Pione Sisto at presse sig ind i startopstillingen, hvor han ellers tidligere var fast inventar.

Artiklen fortsætter under billedet.

Pione Sisto har ikke fået den fornødne gavn af trænerskiftet i Celta. Foto: Claus Bonnerup
Pione Sisto har ikke fået den fornødne gavn af trænerskiftet i Celta. Foto: Claus Bonnerup

Meldte afbud af private årsager
Pione Sisto meldte selv afbud til en kamp mod Betis i begyndelsen af november, men de nærmere omstændigheder ville han ikke løfte sløret for, da Ekstra Bladet talte med ham under den seneste landsholdssamling.

Ved den lejlighed kommenterede han dog fyringen af Antonio Mohamed.

- Den situation, jeg befinder mig i, har jeg prøvet før. Jeg har lært at tackle den slags. Siden jeg kom til klubben, skal jeg nu i gang med min fjerde træner.

- Måske vil det ændre min situation, at vi får ny træner. Jeg ved, at meget er op til mig selv, når det handler om, hvad jeg vil opnå i karrieren, forklarede Pione Sisto dengang.

Celta, der også har Andrew Hjulsager og Mathias Jensen i truppen, er i øjeblikket nummer 14 i La Liga - blot fire point over nedrykningsstregen.

Pione Sisto fik 25 minutter mod Barcelona før jul. Foto: AP
Pione Sisto fik 25 minutter mod Barcelona før jul. Foto: AP

95 kommentarer
Vis kommentarer