Sisto lægger sig fladt ned: - Jeg er ked af det

Den danske stjerne siger undskyld for sine mange forkerte handlinger gennem den seneste tid

Pione Sisto lægger sig fladt ned og indrømmer flere af sine fejl. Foto: Francois Lenoir/Ritzau Scanpix
Pione Sisto lægger sig fladt ned og indrømmer flere af sine fejl. Foto: Francois Lenoir/Ritzau Scanpix
Følg Fodbold
Følg Udenlandsk fodbold
Følg Spansk fodbold

Danske Pione Sisto stjal for nyligt overskrifterne i det spanske, da han trodsede sin klub, Celta Vigos, anbefalinger og vendte snuden mod Danmark midt i coronakrisen.

Nu lægger den danske Celta Vigo-stjerne sig fladt ned og siger undskyld for sine handlinger.

Det gør han på sin Instagram-profil, hvor han tirsdag sendte live ud til sine mange følgere og erkendte sine fejl.

- Jeg er nødt til at tage ansvar for de handler, jeg har lavet. Ja, jeg tog til Danmark i min bil. Der er ingen undskyldninger. Celta vidste det ikke. Jeg var i Spanien, men min intuition sagde til mig, at jeg var nødt til at tage hjem til Danmark og være sammen med min familie, siger Pione Sisto undervejs i sin liveudsendelse på sin Instagram.

- Det er indlysende, at jeg må betale for det nu. Jeg er nødt til at betale for, hvad jeg lavede, og det har jeg gjort. Jeg havde en god dialog med Celta, og jeg har betalt for det. Jeg er nødt til at tage ansvar for det, og jeg vil gerne undskylde, uddyber den danske stjerne.

Pione Sisto erkender, at han aldrig skulle være taget til Danmark under coronakrisen. Foto: Sergio Ruiz/Ritzau Scanpix
Pione Sisto erkender, at han aldrig skulle være taget til Danmark under coronakrisen. Foto: Sergio Ruiz/Ritzau Scanpix

Langer ud efter medierne
Godt nok indrømmer den tidligere danske landsholdsspiller sine fejl, men han er alligevel ude med riven.

Han giver nemlig ikke meget for de ting, som de spanske medier skriver om ham, og han sender en stor stikpille mod de medier, der vil ham noget ondt og ikke fortæller sandheden.

- Folkens. I er nødt til at være forsigtige med, hvad der bliver sagt og fortalt. Der er folk, der prøver at ødelægge mit image. Det er virkelig hårdt at se, når folk tror på ting, der ikke er sande overhovedet, siger han, med en direkte reference til de spanske mediers skriverier om ham.

Pione Sisto har haft både op- og nedture i sin tid i Celta Vigo. Her ses han i duel med ingen ringere end Lionel Messi. Foto: Joan Valls/Ritzau Scanpix
Pione Sisto har haft både op- og nedture i sin tid i Celta Vigo. Her ses han i duel med ingen ringere end Lionel Messi. Foto: Joan Valls/Ritzau Scanpix

Betalte ikke for middag
Det er især historien om, hvorvidt Pione Sisto skulle have betalt en dyr middag til holdkammeraterne og til ledelsen efter et socialt arrangement i Celta Vigo, der har været skrevet om i de spanske medier.

Den historie maner den danske stjerne dog til jorden med det samme

- I medierne skriver de, at jeg havde fået min straf, og at jeg skulle betale en middag til mine holdkammerater og til ledelsen for det, jeg havde gjort. Få dage senere var der så historier i medierne om, at jeg ville få en straf af min træner, og at jeg havde betalt en middag som straf.

- Men altså, vi havde en middag en uge efter, at det her skete. Klubben havde en middag med spillerne, træneren og andre fra personalet. Efter middagen kan jeg ikke huske, hvem der betalte, men vi havde det sjovt, og alle var med ude, lyder det fra danskeren.

Medierne har desuden spekuleret i, at danskeren ikke ville vende tilbage til Celta Vigo igen, men det rygte fejer Pione Sisto væk med det samme.

Det er ikke første gang, at den 25-årige dansker stjæler nogle af overskrifterne i Spanien. Han har tidligere været i mediernes søgelys efter nogle kontroversielle valg, hvor han blandt andet valgte at leve af frugt i en periode, selvom træneren ikke anbefalede det.

Pione Sisto har spillet i Celta Vigo siden 2016, hvor han skiftede til den spanske klub fra FC Midtjylland.

Sisto rejst til Danmark uden tilladelse

Tog den forkerte bil - kostede ham 375.000 kroner

Holdkammerat hylder atypisk Pione Sisto: Det er underligt

Mere fra Ekstra Bladet+

Pape blev pelset af sin egen flok

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+