Skadet Barcelona-spiller misser resten af sæsonen

Rafinha, der blev skadet mod Roma, har revet sit korsbånd over og kommer formentlig til at sidde ude resten af denne sæson

En uheldig tackling koster - formentlig - Rafinha resten af sæsonen. Brasilianeren har overrevet sit korsbånd. (Foto: AP)
En uheldig tackling koster - formentlig - Rafinha resten af sæsonen. Brasilianeren har overrevet sit korsbånd. (Foto: AP)

FC Barcelonas Rafinha havde kun været på banen i tre minutter, da han måtte udgå af onsdagens Champions League-kamp mod Roma. Efterfølgende har undersøgelser vist, at skaden var lige så slem, som man kunne frygte.

Det er denne situation, der gør, at Rafinha nu ser ud til at misse resten af sæsonen.

Klubben bekræfter på sin hjemmeside, at den 22-årige midtbanespiller har revet sit forreste korsbånd over. Ifølge den spanske avis AS regner man med, at Rafinha dermed ikke kommer i kamp igen i denne sæson.

Rafinha, som er lillebror til Bayern München-profilen Thiago Alcantara, er ikke eneste mand på skadeslisten i Barcelona. Holdet er i forvejen hårdt ramt med navne som Claudio Bravo, Dani Alves, Douglas og Thomas Vermaelen på listen over ukampdygtige spillere.

Se også: Drømmehug redder Roma mod Barcelona

Derudover kan man ikke bruge sommerkøbene Arda Turan og Aleix Vidal på grund af transferkarantænen, der gælder til januar.

2 kommentarer
Vis kommentarer