Skandale i nat: Real Madrid får mareridt-straf

Real Madrid og Atletico Madrid bliver udsat for det værste mareridt - de straffes som Barcelona og må ikke købe spillere

Hør, hvordan transfer-forbuddet rammer Real Madrid.

Mange Real Madrid-fans grinede, da Barcelona blev straffet med nul indkøb i et helt år. Nu kan Barcelona-fans grine tilbage.

I nat kom det så frem, at Real Madrid nu får samme straf, og for en købelysten klub som Real Madrid, må det være noget nær den værste straf, man kan få.

Det er den spanske radiostation Cadena Ser, der kommer med nyheden, der betyder, at Real Madrid er spærret for indkøb i de to kommende transfervinduer - sommeren 2015 og vinteren 2015/2016.

Se også: DBU om Barca-skole: Vi har det sidste ord

Real Madrid ventes at få besked en af de førstkommende dage, og inden bysbørnene fra Atletico Madrid glæder sig for meget, så skal det med, at de får samme straf. Ifølge radiostationen så har Atletico allerede fået beskeden.

Og Cadena Ser er ikke ene om historien - også Cadena COPE har nyheden, og der skulle være tale om ret så pålidelige kilder.

Årsagen til straffen er den samme som til Barcelonas straf. Der skulle være begået ulovligheder med køb af ikke-spanske spillere under 18 år.

Den unge nordmand Martin Ødegaard, der her bliver præsenteret i Real Madrid, hører til blandt Kongeklubbens indkøb af spillere under 18 år. Om der skulle være foregået ulovligheder i netop den handel, vides dog ikke. (Foto: AP)
Den unge nordmand Martin Ødegaard, der her bliver præsenteret i Real Madrid, hører til blandt Kongeklubbens indkøb af spillere under 18 år. Om der skulle være foregået ulovligheder i netop den handel, vides dog ikke. (Foto: AP)

Se også: Real Madrid-træner indrømmer fejl

Barcelonas straf udløber allerede til vinter, hvor de igen kan købe spillere, men her må Real Madrid og Atletico Madrid altså sidde over.

Real Madrid og Atletico Madrid kan håbe, at de ligesom Barcelona kan få held med anke dommen, og dermed udskyde straffen lidt. I ventetiden nåede Barcelona i sin tid at købe lidt forud og hente blandt andre målmanden Marc-Andre ter Stegen.

Real Madrid plejer hver sommer at lave mindst et stort indkøb. Det kan blive svært nu.

Spanske medier spekulerer dog allerede nu i, at Real Madrid vil skynde sig at få en handel med Manchester United-keeper David de Gea på plads, inden transferforbudet bliver en officiel kendsgerning.

Ifølge den spanske radiokanal så har FIFA imidlertid allerede fortalt det spanske fodboldforbund om straffen, så Real Madrid er formentlig tvunget til at handle meget hurtigt.

Se også: Afsløring: Han smadrede awaykortet

I sommer købte Real James Rodriguez - se lækker detalje fra ham her:

1 af 2 Real Madrid-fans må tage sig til hovedet - ingen nye spillere i de to næste transfervinduer (Foto: AP)
2 af 2 
40 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere