Skifte i 2018: Sådan er Cristiano Ronaldos plan

Cristiano Ronaldo vil angiveligt forlade Real Madrid på en fri transfer i 2018 og følge i fodsporene på David Beckham

Cristiano Ronaldo vil til USA efter Real Madrid-tiden (Foto: AP)
Cristiano Ronaldo vil til USA efter Real Madrid-tiden (Foto: AP)

Cristiano Ronaldo har kontraktudløb i Real Madrid i 2018.

Den portugisiske verdensstjerne har tidligere talt pænt om sin tidligere klub Manchester United, men skal man tro de nyeste rygter, så kommer ikke til at spille for de røde djævle igen.

Se også: Nye rygter: Ferguson vil snuppe Cristiano

Sports Illustrateds Grant Wahl påstår at have gode kilder, og han har netop skrevet en klumme, hvor han fortæller lidt om Ronaldos fremtid.

- Flere kilder fortæller mig, at Cristiano Ronaldos nuværende plan er at komme til MLS, når han slutter i Real Madrid, skriver Wahl i sin seneste klumme.

- En enkelt kilde fortælle mig endda, at han vil komme på en fri transfer i 2018, når hans nuværende kontrakt udløber, skriver Wahl.

Ronaldo vil ifølge klummeskribentens kilder helst til byer som Miami, Los Angeles eller New York.

Zlatan Ibrahimovic er nu en del af den franske valgkamp (Foto: AP) Fransk fodbold - 19. mar. 2015 - kl. 22:22 Derfor er Zlatan blevet politisk bombe

Kommer Ronaldo til USA i 2018, så vil han være fyldt 33 år, og dermed ældre end 32-årige David Beckham var, da han skiftede fra netop Real Madrid til LA Galaxy.

Ronaldo vil til gengæld være yngre end både Frank Lampard og Steven Gerrard, der skifter til MLS til sommer. De vil til den tid være henholdsvis 37 åg 35 år.

Ronaldo kan stadig lave vilde tricks, selvom han er fyldt 30 (Foto: AP)
Ronaldo kan stadig lave vilde tricks, selvom han er fyldt 30 (Foto: AP)
 

Et skifte til USA vil gå imod, hvad Ronaldos agent Jorge Mendes har fortalt flere gange det sidste halve år.

- Jeg tror Cristiano vil slutte sin karriere i Real Madrid. Han har det godt i klubben og vil fortsat opnå succes i Madrid, sagde Mendes for eksempel til AS i december.

Se Anfield hylde Cristiano Ronaldo:

Noget kunne dog tyde på, at Ronaldo og agenten ikke altid taler med samme tunge.

- Jeg elsker Manchester. Det ved alle, jeg har sagt det mange gange. Manchester er i mit hjerte, jeg havde mange gode venner der, fansene er fantastiske og jeg håber, jeg kan vende tilbage en dag, lød det således fra Ronaldo i september 2014 til Daily Mail.

- Jeg er glad her i Real Madrid og har fire år tilbage, men man ved aldrig, hvad fremtiden bringer, for de behandlede mig fantastisk der. Jeg elskede virkelig at være i Manchester United. Tro mig, det bliver et godt hold igen. Det er jeg sikker på. Det er en stor klub, sagde Ronaldo i september.

Se også: Ronaldos ekskæreste: Her er sandheden om bruddet

Ronaldo har angiveligt en frikøbsklausul på en milliard euro svarende til 7,45 milliarder kroner.

Lader han blot kontrakten løbe ud i 2018, så kan en ny klub hente ham gratis, og Ronaldo kan sandsynligvis score en gigantisk sign-on-fee.

Husker I, da Ronaldo mødte dansk super-fan?:

15 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere