Skingrende sindssygt! Se Ronaldos skøre lønkrav

Cristiano Ronaldo sprænger nu rammerne for, hvor mange penge, man kan kræve i løn som fodboldspiller, hvis man skal tro på Cadena COPE

Det vakte en del opsigt, da Ronaldo udtalte, at der ville komme noget nyt om ham i nær fremtid, da Real Madrid lige havde vundet Champions League for tredje sæson i træk. Men nu kan det se ud til, at der er fundet en løsning, så han kan blive.

Det meldet det spanske medie Cadena COPE.

De kan nemlig fortælle, at Cristiano Ronaldo angiveligt ønsker sig en enorm lønforhøjelse i klubben, så han kommer op på 560 millioner kroner om året, som altså vil betyde, at han gerne vil blive.

Med sådan en løn vil han få en stigning på op mod 225 millioner kroner mere om året, end han er vant til nu. Derfor vil han også blive den klart bedstbetalte spiller i verden, og få en ugeløn på omkring 10 millioner kroner.

Til sammenligning får Messi eftersigende 320 millioner kroner om året, som er det højeste i verden nu.

Endvidere ønsker Real Madrid-stjernen sig også, at kontrakten kommer til 2024. Til den tid er Ronaldo 39 år gammel.

Cristiano Ronaldo har spillet i Real Madrid siden 2009, hvor han kom fra Manchester United som verdens dyreste spiller på det tidspunkt. Dengang kom han angiveligt på en kontrakt til lige under 100 millioner kroner om året.

Se også: Superstjerne afviser Barça - er det Eriksens chance?

Se også: Stort medie afslører: Træner-komet har sagt nej til Real Madrid

Se også: Glem det, United! Barcelona holder på profil

184 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere