Slap med skrækken

Thomas Delaney måtte onsdag aften på hospitalet

Thomas Delaney i aktion mod Cordoba, før maveproblemer sendte ham på hospitalet. Foto: Javier Montano/DeFodi Images via Getty Images
Thomas Delaney i aktion mod Cordoba, før maveproblemer sendte ham på hospitalet. Foto: Javier Montano/DeFodi Images via Getty Images
Følg Spansk fodbold

Thomas Delaney måtte onsdag aften udgå af Sevillas pokalkamp mod Cordoba på grund af maveproblemer, og det stod så slemt til, at han måtte en tur på hospitalet.

Her bekræftede manager Julen Lopetegui efter kampen, at danskeren døjede med en virus i maven, og at han og resten af trænerteamet troede, at han var klar til at spille.

Det viste han sig dog ikke at være, men her dagen derpå er han i klar bedring. Det skriver B.T, som har været i kontakt med Sevillas pressechef Jesus Gomez.

- Han er okay. Han var med spillerbussen hjem til Sevilla sammen med resten af spillerne, siger pressechefen til det danske medie.

Dermed var det et kort hospitalsvisit for den danske landsholdsspiller, der fra hospitalsfjernsynet kunne se sit Sevilla-hold vinde 1-0 efter forlænget spilletid.

Seneste nyt

Ekstra Bladet har givet statsministeren en lys idé

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.