Smækker døren i: Ingen Eriksen til vinter!

Ifølge den spanske sportsavis AS kommer Real Madrid ikke til at hente nye spillere i vinterens transfervindue

Transfersagaen om Eriksen fortsætter. Hvordan meget kan man stole på AS og Marca? Og hvor påvirket af situationen ser Eriksen ud?

Christian Eriksen er nok engang på en af de forreste sider i den store spanske sportsavis AS.

Men modsat så mange gange før handler mandagens historie i Madrid-avisen om, at den 27-årige dansker ikke kommer til Real Madrid.

I hvert fald ikke i vinterens transfervindue.

Klubben magtfulde præsident, Florentino Peréz, har ifølge AS besluttet, at Real Madrid ikke kommer til at gå på indkøb, når transfervinduet åbner i januar.

’Hverken Eriksen eller Pogba. Nul’, som AS skriver i artiklen under overskriften ’vintermarkedet er blevet udelukket’.

Real Madrid har en bred trup og har ikke haft problemer med at fylde de 25 pladser, som man må have registreret.

Derfor vil der kun blive købt ind til vinter, hvis klubben enten rammes af langtidsskader eller laver et uventet salg.

Signalet fra Peréz er ikke til at tage fejl af - og det er også værd at huske på, at den spanske hovedstadsklub i sommer brugte over 2,2 mia. kr. på nye spillere.

Isco har svært ved at blive en fast del af startopstillingen i Real Madrid. Foto: Jaime Reina/AFP/Ritzau Scanpix
Isco har svært ved at blive en fast del af startopstillingen i Real Madrid. Foto: Jaime Reina/AFP/Ritzau Scanpix

Eneste åbning for Christian Eriksen synes at være et salg af Isco.

Den elegante midtbanespiller er ikke blandt træner Zinedine Zidanes favoritter og er ofte at finde på bænken.

Med tanke på EM er det problematisk, for den spanske landstræner, Robert Moreno, har været meget klar omkring, at spillere, der ikke spiller fast, ikke kommer med til sommerens EM-slutrunde.

Både Arsenal og Manchester City viste interesse i sommer, men ifølge AS har ingen af de to Premier League-klubber forhørt sig på Isco for nylig.

Christian Eriksens aftale med Tottenham udløber efter denne sæson, og derfor vil vinterens transfervindue være sidste chance for Spurs, hvis de vil tjene penge på danskeren.

Eriksens præstationer i denne sæson har dog ikke ligefrem gavnet hans muligheder for at slippe væk.

Senest i søndagens kamp mod Liverpool var den danske landsholdsstjerne langt fra det niveau, der fik Real Madrid til at vise interesse.

Landejendommen i Hørsholm koster 39,5 millioner kroner. Foto: Ivan Eltoft Nielsen Dansk fodbold Tidligere FCK-boss sætter huset til salg for 39,5 millioner kroner

Lars Olsen skifter jobbet på Færøerne ud med et i Esbjerg. Foto: ELOY ALONSO/Ritzau Scanpix Superligaen Lars Olsen er ny cheftræner for Esbjerg

New Firm mellem Brøndby og FCK tager for megen fokus fra de øvrige kampe i derbyrunden. Derfor ligger en ændring til højrebenet. Foto: Jens Dresling Sport og Spil Superligaen Indefra: Hænger i en tynd tråd

Kvalifikationen til EM 1984 er i hus. Journalister og fotografer er velkomne i omklædningsrummet. Preben Elkjær har allerede gang i cigaretten. Sport og Spil Drømmebilleder for roligans: Se det unikke landsholdsgalleri

70 kommentarer
Vis kommentarer