Solgt for gigant-beløb: Superliga-guldklump udelukket

Tålmodigheden med Emre Mor ser ud til at være udløbet i Celta Vigo, som nu ikke har ham som en del af klubbens træning mere

Foto: Ritzau Scanpix
Foto: Ritzau Scanpix

Den tidligere FC Nordsjælland-spiller Emre Mor er ved at udvikle et ry om sig selv, der ikke ligefrem er misundelsesværdigt. Problemer med disciplinen rygtes, og senest er han blev udelukket af Celtas førsteholdstræning.

Det skriver den spanske sportsavis Marca.

Helt præcist skulle det nu være en helt måned, hvor han ikke har været en del af træningen, og derfor er spillerens fremtid omringet af tvivl, melder avisen. Det skulle samtidig være tredje gang, at Emre Mor er blevet udeladt af træningen, siden han skiftede til Vigo-klubben i 2017.

Dengang kom han til klubben for at få kick-startet sin karriere igen efter et knap så vellykket ophold i tyske Borussia Dortmund, der havde købt ham i FC Nordsjælland for op mod 90 millioner kroner.

Dog har Celta-træner Miguel Cardoso ikke haft ham med i truppen til kampe mere end to gange siden midten af december. Samtidig gør Emre Mors opførsel på de sociale medier som Twitter og Instagram det angiveligt svært at få ham solgt til en ny klub.

Selvom det nu er over en måned siden, at Emre Mor fik spilletid for Celta Vigo, så virker det sandsynligt, at han kan nå at få chancen igen senere på sæsonen, forlyder det.

Hany Mukhtar har scoret til 1-0 for Brøndby. Foto: Lars Poulsen Allan Olsen Så blev det sgu' sjovt igen, Brøndby

Maurizio Sarri var RASENDE på keeper Kepa Arrizabalaga. Foto: Ritzau Scanpix Engelsk fodbold Raser efter skandalen: - Han er en skamplet!

117 kommentarer
Vis kommentarer