Spansk avis lufter kæmpe Madrid-salg: Superstjerne meldes tæt på exit

Gareth Bale ligner mere og mere end stjerne, som er kommet i overskud i Real Madrid - og dermed kan et skifte være aktuelt til sommer, lyder det

Gareth Bale blev tilbage i 2013 verdens dyreste fodboldspiller, da han skiftede fra Tottenham til Real Madrid for omkring 750 millioner kroner. Men nu lader det til, at den walisiske offensivspillers tid i den spanske hovedstadsklub er talte.

Det skriver den spanske sportsavis AS.

Det hænger ifølge avisen sammen med, at Real Madrid-præsident Florentino Perez gerne vil lave en eller to store sommertransfers, og her skal der være plads i truppen til de nye. Og her vil Bale komme i overskud.

Endnu en grund til at skifte for Bale handler om, at Zidane er træner - og hvis han stadig er det efter denne sæson, så skulle Bale have endnu sværere ved at komme på holdet. Siden han kom tilbage fra en af sine mange skader, har Zidane ikke haft ham som sin førsteprioritet.

Den walisiske stjerne kan være på vej væk fra kongeklubben. Foto: AP/Michael Probst
Den walisiske stjerne kan være på vej væk fra kongeklubben. Foto: AP/Michael Probst

Senest så man i kampen mod PSG, at Bale måtte tage plads på bænken fra kampen start. Og efter kampen ignorerede Bale kaptajn Sergio Ramos råb om at komme ind på midten af banen for at takke fansene. I stedet trak Bale ned i omklædningsrummet med bukket nakke.

Gareth Bale har i alt spillet 171 kampe for Real Madrid og scoret 76 mål.

FC København Ståle om FCK's forsvarsproblemer: Det er mit ansvar

Premier League Rutinerede fodboldstjerner overrasker med undskyldning

Alexandre Lacazette, som Arsenal har skrevet kontrakt med, er et af de 100 talenter på listen. Foto: AP Sport og Spil De var de 100 største talenter: Hvem toppede, hvem floppede og hvem endte i Superligaen?

Jesper Gronnemark/Red Bull Content Pool Sport og Spil Skrev kontrakt med storklub: Her er FIFA-danskers vilde liv

51 kommentarer
Vis kommentarer