Spansk avis rydder forsiden: Ronaldo på vej mod ny kæmpe-transfer

Ifølge spanske Marca er Juventus i pole position til at sikre sig Cristiano Ronaldo

Det er blot tre dage siden, at Cristiano Ronaldo slukøret måtte vinke farvel til drømmen om et VM-trofæ og topscorertitlen, da Portugal blev ekspederet ud af VM i Rusland via et 1-2-nederlag til Uruguay i 1/8-finalen.

Derfor kan spekulationerne om Ronaldos fremtid stille og roligt gå i gang forud for den nye sæson. Traditionen tro, fristes man næsten til at sige.

Og tirsdag blev snakken så kickstartet godt og grundigt i spanske Marca, der plejer at have godt styr på, hvad der rører sig i kongeklubben. Avisen rydder således sportsforsiden med historien om, at de italienske mestre, Juventus, er bedste bud på en ny klub til portugiseren.

Artiklen fortsætter under billedet.

 

Dårligt forhold til ledelsen
Marca nævner specifikt, at Juventus er i en bedre position til at sikre sig verdens bedste fodboldspiller frem for Paris Saint-Germain eller et indbringende eventyr i Japan eller Kina. Førstnævnte har dog også så store problemer med at overholde FIFA's regler om financial fair play, at det virker urealistisk, at Ronaldo skulle ende i den franske hovedstad. Med mindre ejer, Nasser Al-Khelaifi, scorer kassen på et salg af Neymar.

Juventus skulle ifølge avisen have kastet alt ind i jagten på Ronaldo, fordi de kender til hans problemer med ledelsen i Real Madrid, hvor specielt forholdet til præsident, Florentino Perez skulle være på frysepunktet.

Det var angiveligt også derfor, at Cristiano Ronaldo noget malplaceret såede tvivl om sin fremtid umiddelbart efter Champions League-triumfen i maj.

Juventus skulle samtidig være bekendt med Ronaldos krav om godt og vel 30 millioner euro (223 millioner kroner, red.), og de skulle være parat til at tilbyde ham et lignende beløb frem til 2022.

Et beløb, der sandsynligvis vil være markant højere, hvis han kan affinde sig med at spille i den kinesiske liga.

Artiklen fortsætter under billedet.

Cristiano Ronaldo og Florentino Perez gratulerede hinanden efter Real Madrids sejr i VM for klubhold i december sidste år. Foto: AP
Cristiano Ronaldo og Florentino Perez gratulerede hinanden efter Real Madrids sejr i VM for klubhold i december sidste år. Foto: AP
 

Frikøbsklausul på syv milliarder
Skulle Ronaldo være interesseret i at snuppe et par år i Serie A, så er sidste bump på vejen at blive enige med Real Madrid om en transfersum. I Spanien er det et krav, at spillerne har en frikøbsklausul, så den kan Juventus i princippet bare udløse - akkurat som PSG gjorde med Neymar i Barcelona.

Problemet er blot, at Ronaldos frikøbsklausul er på helt uhørte en milliard euro (7.45 milliarder kroner. red.). Marca mener dog også at vide, at det beløb kan forhandles kraftigt ned, så klubberne kan blive enige om en mere realistisk pris for en 33-årig spiller, fordi Real Madrid af princip ikke ønsker at holde på spillere, der vil væk.

Ronaldo skulle sågar have en skriftlig tilkendegivelse fra klubben om, at han kan forlade klubben for et mere 'rimeligt beløb', som det formuleres i dagens udgave af avisen.

Marca historie kommer blot få dage efter, at italienske Tuttosport mente at vide, at portugiserens fremtid ligger i Torino. Den italienske avis gik dog skridtet videre og hævdede, at der allerede er en mundtlig aftale på plads mellem Juventus og Ronaldo.

Portugiseren har kontrakt med Real Madrid de næste to år.

Cristiano Ronaldo sendte Juventus ud af Champions League, da han scorede på et meget omdiskuteret straffespark. Foto: All Over Press
Cristiano Ronaldo sendte Juventus ud af Champions League, da han scorede på et meget omdiskuteret straffespark. Foto: All Over Press
 

Alle er i oprør: Schmeichel vil have Neymar smidt ud!

 

Imponerede vildt ved VM: Nu jagter storklubber Schmeichel

Gigantisk VM-sensation lurede: Vanvittigt comeback i mål-show

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

Vi indfører et nyt univers