Spansk køb: Snupper de Hradecky nu?

Matthew Ryans skifte til Valencia er nu officielt, og dermed skal Club Brugge formentlig hente en ny målmand. Klubben har været på udkig efter Lukas Hradecky flere gange

Lukas Hradecky var i spil i Club Brugge, og nu mangler de igen en målmand (Foto: Jens Dresling)
Lukas Hradecky var i spil i Club Brugge, og nu mangler de igen en målmand (Foto: Jens Dresling)

Valencia har netop præsenteret Matthew Ryan som ny målmand i klubben. Den 23-årige australier skifter til Spanien på en seksårig kontrakt efter to sæsoner hos Club Brugge.

Ryan blev kåret til den bedste målmand ved de asiatiske mesterskab i januar, som Australien vandt, og han har 18 A-landskampe på sit cv. Han glæder sig til skiftet.

- Jeg ved, at klubben er en meget vigtig institution i fodboldverdenen, og at dette skifte er et stort skridt i min professionelle karriere. Jeg fulgte selvfølgelig Valencia i La Liga i sidste sæson. Det er et hold med fantastiske spillere, som spillede en god sæson og tog fjerdepladsen i ligaen, siger han til klubbens hjemmeside.

Brøndby-målmand Lukas Hradecky havde intet at lave i Europa League-kampen mod AC Juvenes-Dogana, men fremover får han travlt med at konkurrere med Frederik Rønnow (Foto: Rasmus Flindt Pedersen) Brøndby Frank: Lukas er nummer et, men ...

Den australske keeper var manden, som Club Brugge valgte i 2013, da man ellers også forhandlede med Lukas Hradecky. Dengang endte finnen som bekendt i Brøndby, men i foråret gik rygterne på, at Brugge var interesserede igen.

Dengang lå et Ryan-skifte i kortene, hvorfor klubben blandt andet synede Hradecky. Nu er salget af Ryan tilendebragt, og det kan åbne døren for Hradecky, hvis interessen stadig er varm. Brøndby har allerede en erstatning på plads i form af Frederik Rønnow.

31-årige Samuel Holmén er fritstillet. (Foto: Jens Dresling) Brøndby Brøndby-yndling færdig i Fenerbahce

Manchester United taler om en overraskelse i angrebet, og det vil Nicklas Bendtner i hvert fald være - nu har danskeren fået øget konkurrence i Wolfsburg (Foto: Lars Poulsen) Premier League Uniteds overraskelse: Er det Bendtner?

Se Hradecky levere mirakler:

14 kommentarer
Vis kommentarer