Spansk medie: Barcelona overvejer Dolberg

Kasper Dolberg er ifølge sportsavisen Mundo Deportivo et varmt navn i Barcelona, der jagter erstatninger for Luis Suárez

Kasper Dolberg har ikke rigtig tur i den i Ajax for tiden - men han er alligevel et emne for Barcelona. Foto: Piroschka van de Wouw/Reuters/Ritzau Scanpix
Kasper Dolberg har ikke rigtig tur i den i Ajax for tiden - men han er alligevel et emne for Barcelona. Foto: Piroschka van de Wouw/Reuters/Ritzau Scanpix

Når der snakkes nye folk i Barcelona er der danskere højt på listen.

Avisen Sport gjorde lørdag Andreas Christensen brandvarm i den catalanske storklub, men der er også dansk interesse i den anden ende af banen.

Det er sportsavisen Mundo Deportivo, der lister Kasper Dolberg som kandidat til Luis Suárez' angrebsposition, når uruguayaneren om føje år formentlig skal afløses.

Faktisk er historien så vægtig, at den Barcelona-baserede avis bragte den på sin forside:

Den danske Ajax-angriber er dog ikke den eneste kandidat, avisen har linet op.

Her listes en perlerække af yngre, talentfulde angribere, der kunne være et fremtidsbud i 'Blaugrana'.

Eneste spiller yngre end Kasper Dolbergs 21 år er Eintracht Frankfurts unge angriber Luka Jovic. Serberen, der bliver 21 lillejuleaften, har i denne sæson markeret sig med 10 mål i 12 Bundesliga-kampe, mens han i Europa League har tegnet sig for fem mål i seks opgør.

En anden højtydende Bundesliga-angriber, der nævnes som mulig Barcelona-spiller, er Yussuf Poulsens angrebsmakker i RB Leipzig, Timo Werner.

Desuden finder man på listen Genoas målfarlige polak, Krzysztof Piatek, Lilles Nicolas Pépé, portugisiske André Silva fra Simon Kjærs Sevilla samt Suárez' landsmand i danskerklubben Celta Vigo, Maximiliano Gómez.

Avisen lægger dog ikke skjul på, at der i Barcelona er et stort håb om at købe en mere flyvefærdig angriber. Her nævnes Tottenhams Harry Kane som drømme-købet, mens også Álvaro Morata med en fortid i Real Madrid kunne være et godt bud.

Se også: Surt show! Kjær skadet i comeback

Se også: Bizar jubel-skade da Superliga-overraskelse uddelte klø

Se også: Real Madrid tæt på ny fiasko mod bundhold

26 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere