Annonce:
Annonce:

Spansk sportsavis: Laudrup er Real Madrids plan B

Den spanske hovedstadsklub er rendt ind i store problemer i jagten på Zinedine Zidanes afløser. De foretrukne kandidater falder fra en efter en, og nu bringes Michael Laudrups navn i spil som en del af nødplanen

Kan Laudrup overtage roret i Real Madrid? Få Ekstra Bladets sportsredaktør Allan Olsens analyse her
Annonce:
Følg Fodbold

Real Madrids trænerjagt er forbundet med store problemer.

Der er flere store navne, som Champions League-vinderne gerne ser på Santiago Bernabéus trænerbænk, men de kan bare ikke få fat i dem.

Og derfor bliver Michael Laudrups navn nu bragt i spil af Madrid-avisen Marca. Den skriver torsdag, at danskeren er en del af plan B sammen med blandt andre sin tidligere holdkammerat Míchel.

Listen af navne på A-listen er lang og toppes af Mauricio Pochettino. Han er drømmekandidaten, men forlængede sin aftale med Tottenham nogle dage inden, at Zinedine Zidane overraskende sagde stop i Madrid.

Spurs-formand Daniel Levy har ikke tænkt sig at slippe sin manager, Pochettino virker tilfreds i London-klubben, og derfor har Real Madrid ifølge Marca droppet den idé.

Annonce:

Marca konstaterer, at det er svært at få Allegri, meget kompliceret at få fingre i Conte og umuligt at hente Klopp, og derfor må den spanske hovedstadsklub ændre kurs.

Og det er altså her, at Michael Laudrups navn dukker op.

Ifølge sportsavisen, der plejer at have godt tjek på, hvad der foregår i klubben, er Real Madrids plan B at finde en profil à la Zinedine Zidane: En tidligere spiller i klubben med fin fodboldsmag og et godt image.  

Marca skriver, at Michael Laudrup og Míchel er øverst på B-listen på Bernabéu. De to spillede sammen på Real Madrid-midtbanen i nogle sæsoner midt i 90’erne og har begge sat deres aftryk på Bernabéu.

Spanske Míchel har stort navn i Real Madrid. Han er ledig på markedet, efter han tidligt på året blev fyret i Málaga. Foto: AP/Manu Fernandez
Spanske Míchel har stort navn i Real Madrid. Han er ledig på markedet, efter han tidligt på året blev fyret i Málaga. Foto: AP/Manu Fernandez

Míchel kom til klubben som kun 13-årig i 1976 og brugte de næste tyve år i Real Madrid. Han har senest været træner i Málaga - uden succes. Klubben rykkede ud af La Liga og fyrede Míchel halvvejs gennem sæsonen.

Michael Laudrup blev for en uge siden bragt i spil til Real Madrid-jobbet af agent Bayram Tutumlu.

Annonce:

- Naturligvis har jeg været i kontakt med personer i klubben, og Michael Laudrup er kandidat til jobbet, sagde den kontroversielle agent til Ekstra Bladet.

Laudrup, der senest var i Al-Rayyan i Qatar, har dog meddelt, at han holder pause fra fodbolden og ikke kommer til at ændre på det.

- Det er muligt, at mit (navn, red.) er et af de mange, og det er da altid flot at blive nævnt i forbindelse med et job, men min beslutning står fast, skrev han i sidste uge i en mail til Ekstra Bladet.

Ifølge Marca er andre navne på B-listen Clarence Seedorf (netop stoppet i nedrykkede Deportivo La Coruña) og Fernando Hierro (sportsidrketør i det spanske fodboldforbund).

Laudrup var tvunget til stop: Nu har han fået nyt job

Topscorer, Superliga-kæreste og landsholds-bobler: Mød ligaens nye stjerneskud!

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

dagens eb+

Annonce:
Hvis Mette går, bør der udskrives valg
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: