Spansk storklub jagter Højbjerg

Hvis det står til Sevilla, kommer danske Pierre Emile Højbjerg til spansk fodbold og Sevilla i januar

(Foto: AP)
(Foto: AP)

19-årige Pierre Emile Højbjerg er et af de største talenter i dansk fodbold gennem de senere år, og den stærke midtbanespiller kan ikke just lastes for at mangle ambitioner. Igen og igen har han talt om, at han vil have spilletid, og at han på nuværende tidspunkt ikke stiller sig tilfreds med at sidde på bænken i Bayern München, hvor han ellers kan gå og lære af navne som Xabi Alonso, Bastian Schweinsteiger og Philip Lahm.

Den danske landsholdsspiller ser da også ud til at få sit ønske opfyldt, for som Bild kunne fortælle tidligere onsdag, er FC Bayern München meget, meget interesseret i at forlænge danskerens aftale, og i forbindelse med forlængelsen vil man så udleje Højbjerg.

Bayern vil forlænge med Pierre-Emile Højbjerg for så at sende ham væk. Det skriver Bild (Foto: Lars Poulsen) Tysk fodbold Bayern vil forlænge med Højbjerg - og sende ham væk

Og det lader til, at spanske Sevilla læser tyske aviser, for klubben melder sig i køen af klubber, der er interesserede i at tage Pierre Emile Højbjerg under vingerne. Således skriver Esmarque Sevilla, at Sevilla FC vil gøre meget for at få Højbjerg til Spanien allerede til januar.

Ifølge det spanske medie mister Sevilla blandt andre Stephane Mbia til Africa Cup of Nations, og derfor er interesseren stor for Højbjerg. Men klubben kan meget vel få konkurrence af tyske klubber, heriblandt Kasper Hjulmands Mainz, for Pierre Emile Højbjerg, der har spillet syv gange i Bundesligaen i denne sæson, er en spiller i høj kurs.

0 kommentarer
Vis kommentarer